dijous, 9 de juliol del 2015

DE REBAIXES!

Ja fa uns dies que hem estrenat el mes de juliol i amb ell el típic espectacle del consumisme compulsiu desesperat,si, sí ja sabeu de que us parlo, de les REBAIXES!

Les rebaixes ja són aquí! Les aglomeracions de gent remenant roba abocada en els taulells de les botigues, les riades de persones pels carrers, les eternes esperes als emprovadors, les targetes traient fum després de la paga extra... i nosaltres al bell mig de tot intentant gastar amb moderació i a poder ser en bona companyia. 

Les rebaixes quin món més fascinant. Et passes una hora o dues o perquè no dir-ho tota una tarda remenant roba, sabates, complements... per adonar-te, més sovint del que ens agradaria,  que allò que tu volies no hi és.
O en el pitjor dels casos no en queda la talla. Això si, de talles repetites i talles súper grans les botigues van servides! I jo em pregunto que fan amb les talles Standard se les mengen les dependentes?
I ja no parlem d’aquelles rebaixes o descomptes en què la rebaixa és del tot insignificant 2€  per exemple... perdoneu però per això no cal que rebaixin res! Ens tracten com si fóssim tontos.
Agobiats, acalorats, suats, amb els cops de calor dels aires acondicionats de les botigues, amb cansament, mal de peus, mal humor, atabalats, rebentats...continuem la nostra particular odissea.
Però al final el nostre patiment es veu recompensat, allí a la llunyania, al fons de la botiga veus un estant preciós. Allí ens espera aquella samarreta, pantalons, banyador, faldilla, jaqueta... són els que volíem. Estàs feliç! t'encanten, mires el preu i és raonable... SÍ! ho compraré, per fi he trobat el meu objectiu a les rebaixes i em passejaré orgullós/a amb la meva nova adquisició emmarcada dins una bossa publicitària. Però de cop i volta baixes dels núvols i veus un cartellet que posa: NOVA COL·LECCIÓ!!!! 
Si, sí, això són les rebaixes, prometre’t que mai més tornaràs a perdre l'estona anant de rebaixes, perquè si al final el que t'agradava no estava rebaixat!
 FELIÇ REBAIXES i sort amb la compra, això sí, segur que tot el de nova col·lecció us encanta!

6 comentaris:

  1. jajaja just ahir vaig anar de rebaixes i, sense adonar-me'n, me'n vaig probar unes quantes bruses de les noves col·leccions. Molt xules, però m'hi vaig negar! Ja m'ho compraré a les properes rebaixes jejeje Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja és el que passa vas confiat en què són rebaixes i t'enganxen amb la nova col·lecció! el que passa és que sovint penses ja m'ho compraré més endavant i després no ho trobés...em fa una ràbia això a mi! petons

      Elimina
  2. jo no hi he anat encara :'( bueno, de fet vaig entrar al zara la setmana passada, pero no aixo no compta jeje

    jo m'espero a que baixin mes les coses! pero a la nova col·lecció no hi caic!! que posen uns preus...

    un petonet!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi trobes talles després? jo és que quan espero massa després no trobo res...realment si vull alguna cosa de rebaixes intento anar els primers dies i si no doncs ja no hi vaig! un petonet

      Elimina
  3. No podria estar més d'acord amb tu. Fa molta ràbia anar de rebaixes i trobar- te les noves col.leccions. I aquestes peces noves com destaquen al costat de les rebaixades!!!!! I més i tot quan a les rebaixes treuen peces de segles enrera!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja hi tant que destaquen les peces de nova col·lecció almenys a mi sempre em passa sempre em criden més l'atenció perquè estan més ben col·locades...etc Això que treuen peces de segles enrere et dóno tota la raó i sovint es ben descarat...em fa ràbia la veritat perquè es pensen que ens poden prendre el pèl. un petonet

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT