dimarts, 13 d’octubre del 2015

ELS MEUS MOMENTS "KIT KAT"

Bona nit, com esteu després del pont?

Avui us parlaré dels meus moments KIT KAT (com deia l'anunci "pren-te un respir!"). Si sóc conscient que us parlo d’un anunci de fa uns anyets…però segur que els que esteu a la trentena el recordeu perfectament!
Em refereixo a aquells moments en què realment aconsegueixo desconnectar de tot i no pensar en res de res (jaja deixar ben bé la ment en blanc, que en el meu cas és difícil).

De moments kit kat, en podem tenir de molts tipus:

-MOMENT KIT KAT en família, per xerrar una estoneta de com ha anat tot i escoltar penes alienes,novetats, alegries o perquè no simplement matar el temps. Però és clar no és un kit kat complet perquè no pots deixar la ment en blanc del tot.

-MOMENT KIT KAT amb amics o parella, aquest he de confessar que m’encanta. Moment per fer el pallasso, deixar-te portar ,fer una mica el xafarder, riure descontroladament, gaudir d’abraçades i petons, de mirades còmplices... però és clar tampoc és un moment kit kat complet, perquè sempre surt algun tema interessant sobre el que parlar i no acabes fent la desconnexió mental total!

-MOMENT KIT KAT sofing, tot un esport institucionalitzat. Tombar-se al sofà i fer una mica de tele...encara que amb la programació que hi ha últimament tampoc relaxa gaire, més aviat posa dels nervis!
*Aquest moment també pot ser de lectura.

-MOMENT KIT KAT Natura, Potser és un dels meus preferits aquell moment en què extasiada per la natura aconsegueixes deixar uns instants la ment en blanc, simplement observant, mirant i delitant-te amb el paisatge...però és clar, la natura no ens la podem emportar a casa per passar el dia a dia. Mirar fotografies tot i que ajuda no és el mateix.

-MOMENT KIT KAT gastronòmic, Dins aquest sac entrarien el menjar i el cuinar. M’encanta la cuina perquè em relaxa moltíssim i em distreu...ara ben bé desconnectar no en podríem dir. Sóc capaç de preparar un menú complet i mentalment estar solucionant mig món.

-MOMENT KIT KAT handmade, Aquell moment que el dedico a fer manualitats. Ganxet, una mica d’scrap (versió meva), les meves batalles amb la costura. En aquests moments acostumo a desconnectar i molt però necessito temps per dedicar-m’hi i no sempre en tinc diàriament.

Així que per fi el meu moment KIT KAT. El d'avui se'ns dubte que he arribat baldada a casa i no he parat de fer feina fins fa una estona... feta ben bé un nyap, em feia mal tot... ha estat LA DUTXA. Sí, si simple, barat però eficaç. Això si que és per mi un moment kit kat, em relaxo deixo que l'aigua em mulli i se m'emporti preocupacions i surto com nova! I durant aquells minuts us asseguro que no he pensat en res de res...llàstima que l’aigua calenta s’acaba ràpid!

 I vosaltres teniu moments KIT KAT? Quin és el vostre?

8 comentaris:

  1. Ei, em quedo amb tots aquests moments kit-kat perquè m'encanten! L'únic que potser combinaria el moment soffing amb alguna serie xula, película, o fins hi tot amb el moment handmade.. el que és veure la televisió, no m'agrada gaire.. a no ser que hi hagi algún documental interessant...si no és així, quasi que sempre trio algún canal de dibuixos! jajaja

    PD: Jo encara no estic a la trentena però recordo l'anunci! jaja un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si totalment d'acord amb la televisió és que no hi ha manera de trobar res decent! jo també sóc de sèries o de pel·lícules... de fet programes normals en miro ben poc m'han d'estirar prou.
      Jajja bé, encara no estàs a la trentena però segur que a mitja vintena si...no? un petonet

      Elimina
  2. La veritat es que no acostumo a tenir moments KIT-KAT, el meu cap sempre acaba pensant alguna cosa o ximplería i em costa molt deixar la ment en blanc, però de vegades per no dir molts cops em quedo embobada al sofà sense mirar re amb concret ni sense pensar amb re, després al cap d'una estona, es com si sentís un "clic" que em fa tornar a la meva rutina diaria, aixi que més bé diría que els meus moments kit-kat son cuan el meu cos desconecta ell mateix jajajaj. Un petonàs maca!!. Per cert jo ja estic als trenta desde fa dos dies i encara estic fent rodatge jajajaj

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé els teus moments kit kat són automatitzats vaja, com que la ment no para mai, ja se n'encarrega el cos de fer-li un STOP.Doncs benvinguda a la decàda dels trenta, jo encara estic al prinicipi però de moment et puc dir que s'hi viu bé! un petonet

      Elimina
  3. Hola! Jo com tú tinc molts moment Kit-Kat, el del soffing, el de la parella, les amigues, el del DIY és potser el que més però el de la dutxa després de sopar i anar a fer el gos al sofà és el millor!!!

    ResponElimina
  4. Hola, Mabel! Els meus moments KIT KAT preferits són també les estones de cosir o fer scrap (perquè em concentro tant que no penso en res més), anar d'excursió i anar a classes de ioga o pilates. Quan anava a ioga i fèiem relaxació sí que deixava la ment 100% en blanc (és qüestió de pràctica), ara que vaig a pilates no desconnecto tant però sí que em serveix per carregar piles i "oblidar" el món exterior.

    Ah! i jo, que ja estic a la segona meitat de la trentena, i tant que recordo aquest anunci!

    ResponElimina
  5. Hola, Mabel! Els meus moments KIT KAT preferits són també les estones de cosir o fer scrap (perquè em concentro tant que no penso en res més), anar d'excursió i anar a classes de ioga o pilates. Quan anava a ioga i fèiem relaxació sí que deixava la ment 100% en blanc (és qüestió de pràctica), ara que vaig a pilates no desconnecto tant però sí que em serveix per carregar piles i "oblidar" el món exterior.

    Ah! i jo, que ja estic a la segona meitat de la trentena, i tant que recordo aquest anunci!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja a mi també em passa que quan em concentro en fer una activitat no penso en res més! una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT