divendres, 9 d’octubre del 2015

Sóc LLANOADDICTA!

Bon dia ,
Com es presenta el cap de setmana llarg? A punt pel pont?
Avui us porto una confessió a l’estil de Hollywood o de sèrie d’aquestes d’entreteniment americana en que cada personatge té una historia vital molt interessant i un bon munt de problemes i secrets amagats, que a mesura que es van descobrint  pretenen justificar la seva manera de ser.

Doncs avui us vull parlar d’una addicció que se’ns dubte crec que tinc des de fa uns anys.
Des d’aventures i desventures us vull anunciar... Aquí heu de fer un esforç d’imaginació us heu d’imaginar un cercle de cadires vosaltres asseguts/des i jo dreta al mig pronunciant aquestes paraules:

-HOLA SÓC UNA AVENTURERA DELS 30 (Aquí vosaltres em diríeu “hola aventurera dels 30”).
-I sóc … LLANOADDICTA (Aquí vindrien els vostres aplaudiments enèrgics per donar-me suport i animar-me a superar la meva addicció).

Sí, ja fa un temps que ho sospitava, però l’altre dia vaig comprovar-ho amb els meus propis ulls. Després d’enamorar-me els últims dies d’algunes llanes i, això sí, ser bona i no comprar-me- les! Vaig decidir que potser em convindria mirar a veure quines llanes tenia per casa primer abans de comprar-ne més.
Primer van sortir algunes troques, després algunes més, unes altres, aquelles que vaig comprar en aquell viatge, aquelles que em van enamorar, aquelles que eren tan suaus... 

I així anar sumant fins que vaig tenir una bona muntanya. Aquí la teniu!

I això sense comptar els cabdells a mitges ni els cotons més estiuencs! Ara he decidit posar-me seria i intentar no adquirir més llanes fins que hagi liquidat, com a mínim, la meitat de les que ja tinc.  Sinó al pas que vaig les llanes em faran fora de casa, ja que el meu espai es força limitat!

Per curar la meva addicció he decidit demanar-vos ajuda. Em podeu dir projectes, idees de com anar gastant aquesta llana?  Què us inspiren aquests colors? S’accepten suggeriments!
I vosaltres sou LLANOADDICTES?

6 comentaris:

  1. Bona idea aquesta de no comprar més llanes fins que hagis 'liquidat' algunes de les que tens a la pila! Jo hauria de fer el mateix amb les teles. Sobre els projectes, sóc una amant dels colls, mocadors i bufandes, així que amb les de tons blaus que surten al capdamunt de la segona foto, jo em faria un coll per anar ben calentona a l'hivern, quedaria superxulo amb texans i un jersei blau marí!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei doncs gràcies per les idees!ja m'hi he vist jersei blaumarí i texans amb el coll! una abraçada

      Elimina
  2. jajajaja!! jo soc addicta a moltes coses, per sort cap de dolenta jajaj, pero a les llanes encara no!! pero tot arribara... jajaja

    un petonet!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Marta doncs vigila i no caiguis en la trampa de les llanes perquè si comences ja no en podràs sortir! una abraçada

      Elimina
  3. Jajaja, crec que som unes quantes ses addictes a llanes i fils... Jo et propòs un coll calentet per s'hivern (o dós ó tres), gorros també en pots fer de molt xulos, una funda per posar a una tassa (queden divertides!), flors per dur com a agulles damunt jerseis / abrics / bosses... Ja mos aniràs mostrant què fas amb tanta llana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per les idees ja tinc un parell de projectes en marxa! una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT