dissabte, 3 d’octubre del 2015

Una capsa d'origami feta amb el cor

Bona nit,
Com podeu comprovar aquesta setmana la publicació del bloc s’ha fet esperar…bé de fet una mica més i no arribo abans que acabi! Però la veritat és que no sé com m’ho he fet però no he sabut gestionar-me el temps de manera adequada per arribar a tot arreu!
No he donat per a més! Però bé, ja el tenim aquí! In extremis això si!

Avui vull compartir amb vosaltres un petit detallet que he preparat per uns grans amics amb els que he dinat avui. De fet, també per aquest motiu no podia publicar aquest post abans perquè sinó la sorpresa com a tal hagués estat inexistent!

Doncs bé, avui teníem un dinar i em venia molt de gust preparar alguna cosa per fer-lo més especial. Alguna cosa per animar-los que aquests dies em consta que han tingut molta feina i per cuidar-los una mica. I és que m’agrada cuidar a les persones que estimo, mimar-les, fer-les somriure…no sé transmetre’ls una mica de felicitat.

Després de pensar que els podria fer… Ja sabeu que m’agrada fer les coses jo mateixa si puc. Se’m va acudir de fer-los una petita capsa d’origami (papiroflèxia) i posar-los una sorpresa a dins.
El disseny de la capsa el vaig extreure http://papelisimo.es/2015/01/caja-de-papel-origami-tipo-puzzle-paso-paso i la veritat és que l’explicació i el tutorial en vídeo em van anar rebé.

Un cop muntades les capses vaig decidir omplir-les de bombons i acompanyar-les de la següent etiqueta.


I així és com han quedat! La veritat és que veure la cara de sorpresa i el somriure dels meus amics m’ha fet molt feliç. I a vosaltres us agrada preparar sorpreses?

8 comentaris:

  1. Quina xulada... i que guai tenir una amiga així perquè et faci aquests detallets! ;)

    ResponElimina
  2. Xulíssimes aquestes capses! Quina bona idea per donar als teus invitats :) Un detall preciós. Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Un regal dolcet i handmade, amb missatge inclòs... què més es pot demanar? Segur que els va encantar!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí els va fer molta il·lusió a més que no s'ho esparaven i sorprendre la gent que ens estimem sempre és bonic! Una abraçada

      Elimina
    2. I tant, els regals inesperats sempre fan mooolta il·lusió! :)

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT