dimarts, 17 de maig del 2016

EL MEU PRIMER ENCÀRREC!

Hola bona nit, com us vaig anunciar ahir avui us porto un nou projecte de costura. En aquest cas a més a més es va tractar del meu primer encàrrec.  Fa uns dies una companya de feina després de veure la foto del meu body amb el drac de sant Jordi, em va comentar si li podria fer un parell de samarretes aplicades per a la seva neboda de dos anyets que feia l’aniversari.
Quina il·lusió que em va fer que algú li hagués agradat el que havia fet i que em demanes si li podria fer alguna cosa especial per a fer un regal.

L’encàrrec em  va suposar un repte i al principi em feia una mica de por, i és que és clar, si algú confia en tu per que li cusis alguna cosa ha de quedar bé, el millor possible. Ho vaig parlar amb la meva Singer que de seguida va donar l’OK encara que a mig camí em va fer estressar una mica! (després us explico)

Bé anem per feina, l’encàrrec  consistia en fer una samarreta amb un mussol aplicat (la petita propietària és una fan dels mussols), i una altra que vam acordar que seria amb unes xancletes.

Abans de començar a cosir li vaig enviar una foto amb les teles que havia escollit i la veritat és que m’ho va posar facilíssim perquè em va donar via lliure a combinar-les com jo volgués i a fer el disseny a la meva manera.

Com bé sabeu de la part de dibuix se’n va encarregar el meu company d’aventures (és un artista, i jo com el petit príncep: “dibuixa’m ...un mussol”)
Un cop fet el dibuix vaig plantejar les teles retallades sobre la samarreta. No tenia massa clar com fer els ulls i el nas del mussol. En un primer moment havia pensat en el feltre, però quan ho vaig plantejar no em va agradar gaire com tocava. Així que vaig passar al plan B fer-ho tot amb tela. A més vaig tenir la sort de recordar que tenia una tela  que us vaig ensenyar aquí que tenia ulls i em va anar perfecte per retallar-ne dos i donar-li un toc més divertit.
Després de plantejar-ho,  va tocar passar per la planxa per fixar-ho i posar-nos mans a la feina amb la Singer.

Ho vaig cosir per passos:

En el cas del MUSSOL

Primer el cos del mussol.

En segon lloc el nas i la part grossa de l’ull (cosir en rodo em va plantejar una mica de batalla però al final me’n vaig sortir).
En tercer lloc la nineta.

Aquí em vaig estar plantejant de si posar-li potes o no al mussol, però em va agradar tant com havia quedat que no vaig voler afegir-hi res més!

En el cas de les XANCLETES
Primer  les dues xancletes.Després les tires de les mateixes amb dent de rata granada.
Per acabar els projectes que millor que cosir-hi a la voreta una petita etiqueta de FET a MÀ. Perquè és veies que malgrat no ser perfecte tenia el valor de esser fet a mà amb tot l’amor del món.

Per embolicar-ho vaig posar cada samarreta dins un sobre de plàstic transparent (d’aquestes que tenen pegament per tancar-se). Les vaig col·locar totes dues dins una bossa de Kraft  en què hi vaig posar una etiqueta amb les instruccions de manteniment de la roba i per decorar vaig decidir fer un cor amb la mateixa dent de rata i tela que en la samarreta de les xancletes.


Aquí la Singer es va rebel·lar i em va mortificar deixant de cosir! Això si després d’uns quans vídeos del youtube i una mica de tossuderia per part meva! Em va fer cas i vaig aconseguir enllestir el projecte.
 Aquí el teniu el meu primer encàrrec! Què us ha semblat? Em consta que la petita destinatària va quedar encantada amb el regal. Mil gràcies a la meva companya de feina per l’encàrrec, per la il·lusió i sobretot per haver confiat cegament en mi!  Li envio una abraçada des d’aquí.


14 comentaris:

  1. Felicitats!! M'encanta el resultat! Segur que la teva companya de feina queda contentíssima! i a més a més, quina bona presentació :) Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa! jo també estic contenta amb el resultat! els ulls no em van quedar tan perfectes com jo volia però a la propera segur que quedaran millor! una abraçada

      Elimina
  2. M'encanta com t'han quedat!, si al final tu i la singer sereu les millors amigues ja veuras!, Segur que la teva compaña de feina ha quedat maravellada perque el resultat es fantástic. Estas feta tota una manetes!!. Un petonàs maca!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si sí, sembla que al final serem intímes amb la Singer! encara que de tant en tant ens enfadem una mica. Una abraçada guapa

      Elimina
  3. Felicitats! El resultat és genial! Segur que en vindran molts més!!!! Les etiquetes xulíssimes i l'embolcall genial!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies! me n'alegro que t'hagi agradat i també la presentació això sempre és important i més si és per fer un regal. Una abraçada

      Elimina
  4. Felicitats! El resultat és genial! Segur que en vindran molts més!!!! Les etiquetes xulíssimes i l'embolcall genial!

    ResponElimina
  5. Un primer encàrrec superat amb nota!! XD

    ResponElimina
  6. Tant la petita destinatària de les samarretes com jo hem quedat encantades amb el resultat!!!
    Sé del cert que les has fet amb tot l'amor del món i es reflecteix en cada detall!! La presentació una passada!!!
    A mi també em va fer il•lusió que acceptessis aquest encàrrec i que, a més a més, fos el primer!! Segur que a partir d'ara te'n sortiran molts més!!
    Ets una artista!!!
    Moltíssimes gràcies!!!
    1 abraçada

    ResponElimina
  7. Encàrrecs i tot!!! Nena, es nota que la teva Singer i tu esteu en fase LOVE total!!! Felicitats!! Espero que et facin moltes comandes més!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajjaa bé encàrrec. És el primer que fet mai o sigui que ja veus quin orgull. Una abraçada

      Elimina
  8. Estàs feta una artista!!!! Noia t'han quedat super xúles, perquè jo me'n se fer perquè si no te les encomanaria a tu segur!!! Petonarros....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa! jajaja jo si que t'hauria de fer encarrecs a tu amb la traça que hi tens! una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT