Bona nit,
Comencem dilluns i setmana . Com bé sabeu avui toca nova
recepta! Avui us porto una recepta lleugera,
sana i sobretot ràpida i senzilla de fer. Una recepta d’aquelles que tens
preparada en un moment, que queda bé i no porta feina... una recepta d’aquest
tipus que jo anomeno EXPRÉS.
La recepta d’avui: DORADA
AMB XAMPINYONS
Som-hi !preneu nota
dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc prepararem la picada amb
la que untarem les dorades. Posem en un
morter els dos grans d’all pelats amb una mica de sal. Quan ho tinguem ben
aixafat afegim el julivert i el triturem bé. Ara afegim a poc a poc l’oli fins que lligui bé.
Un cop tinguem la barreja ben lligada
incorporem el vi blanc.
Posem la dorada a la safata de forn amb
els xampinyons. Els xampinyons els deixarem sencers, perquè d’aquesta manera
ens quedaran més sucosos.
Ara untem la dorada i els xampinyons
amb la picada que hem fet al morter i ho posem al forn (preescalfat) a 200º
durant uns 25 minuts aproximadament. Això dependrà una mica de la potència del
vostre forn.
I aquí teniu les
nostres dorades. Com heu vist és una recepta
fàcil, ràpida ,senzilla i molt sana. Una
recepta súper EXPRÉS.
Espero que us animeu
a provar-ho! I em digueu què tal!
Ara recordeu nova
recepta el dilluns 23 de maig!
Nena t'acabes de lluir, una recepta boníssima i sanissima!!! La provo segur i ja t'explicaré....
ResponEliminaPtó,
Ei doncs esperant que la provis! a més ja veuras que és rapidíssima i molt practica de fer. Una abraçada
EliminaCom em costa menjar peix...pufff..sóc horrorosa!! I fer-lo ja ni et conto :-(
ResponEliminaPerò ara m'he de posar les piles, i aquesta recepta em sembla que sóc capaç de fer-la, jiji!
Té molt bona pinta!!!
Petonets!!!
Hi tant! tot és posar-s'hi i aquesta recepta és molt senzilla i resultona! segur que si t'animes la faràs en més d'una ocasió. Una abraçada
EliminaHUMMMM!!!! Quina bona pinta que fa!!!
ResponEliminaI a la sal gorda l'has provat, esta de rechupete!!!!
Una abraçada.
Ostres doncs no l'he provat la recepta de la dorada a la sal, l'he menjat però no l'he fet! en tinc moltes ganes... m'has animat a fer-ho! ja et diré. Una abraçada
EliminaHUMMMM!!!! Quina bona pinta que fa!!!
ResponEliminaI a la sal gorda l'has provat, esta de rechupete!!!!
Una abraçada.
Mmmmmmm facilíssim i boníssim!! Me l'apunto! Una abraçada!
ResponEliminaja em diràs si la provés de fer. Una abraçada guapa
Elimina