dilluns, 9 de maig del 2016

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: DORADA AMB XAMPINYONS

Bona nit,
Comencem dilluns  i setmana . Com bé sabeu avui toca nova recepta!  Avui us porto una recepta lleugera, sana i sobretot ràpida i senzilla de fer. Una recepta d’aquelles que tens preparada en un moment, que queda bé i no porta feina... una recepta d’aquest tipus que jo anomeno EXPRÉS.
La recepta d’avui: DORADA AMB XAMPINYONS


Som-hi !preneu nota dels ingredients:
  
Comencem la recepta!
En primer lloc prepararem la picada amb la que untarem les dorades.  Posem en un morter els dos grans d’all pelats amb una mica de sal. Quan ho tinguem ben aixafat afegim el julivert i el triturem bé. Ara afegim a poc a poc l’oli  fins que lligui bé.
Un cop tinguem la barreja ben lligada incorporem el  vi blanc.
Posem la dorada a la safata de forn amb els xampinyons. Els xampinyons els deixarem sencers, perquè d’aquesta manera ens quedaran més sucosos.
Ara untem la dorada i els xampinyons amb la picada que hem fet al morter i ho posem al forn (preescalfat) a 200º durant uns 25 minuts aproximadament. Això dependrà una mica de la potència del vostre forn.
I aquí teniu les nostres dorades.  Com heu vist és una recepta fàcil, ràpida ,senzilla i  molt sana. Una recepta súper EXPRÉS.
Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu què tal!
Ara recordeu nova recepta el dilluns 23 de maig! 

9 comentaris:

  1. Nena t'acabes de lluir, una recepta boníssima i sanissima!!! La provo segur i ja t'explicaré....
    Ptó,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei doncs esperant que la provis! a més ja veuras que és rapidíssima i molt practica de fer. Una abraçada

      Elimina
  2. Com em costa menjar peix...pufff..sóc horrorosa!! I fer-lo ja ni et conto :-(
    Però ara m'he de posar les piles, i aquesta recepta em sembla que sóc capaç de fer-la, jiji!
    Té molt bona pinta!!!
    Petonets!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant! tot és posar-s'hi i aquesta recepta és molt senzilla i resultona! segur que si t'animes la faràs en més d'una ocasió. Una abraçada

      Elimina
  3. HUMMMM!!!! Quina bona pinta que fa!!!
    I a la sal gorda l'has provat, esta de rechupete!!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres doncs no l'he provat la recepta de la dorada a la sal, l'he menjat però no l'he fet! en tinc moltes ganes... m'has animat a fer-ho! ja et diré. Una abraçada

      Elimina
  4. HUMMMM!!!! Quina bona pinta que fa!!!
    I a la sal gorda l'has provat, esta de rechupete!!!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  5. Mmmmmmm facilíssim i boníssim!! Me l'apunto! Una abraçada!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT