dilluns, 26 de setembre del 2016

Casa futurista?

 Ja sabeu que m’agrada prendre’m la vida amb un toc d’humor així que avui us porto una reflexió sobre la vivenda del segle XXII.
Si ho sé, encara no hem canviat de segle! Sóc ben conscient que vivim al segle XXI però jo us he d’anunciar que disposo de l’ avantatge, del privilegi, de l’honor, bé de la “sort” de viure en una casa futurista pròpia del proper segle.
I és que ara us posaré en situació i espero que me’n doneu l’opinió. Quan pensem en una casa futurista no podem obviar la domòtica, els aparells robotitzats, el mobiliari innovador…però això és massa típic i en algunes cases ja ho podem trobar (poques però és una realitat que ja existeix).
No, no, casa meva és molt més avançada que tot això. Heu sentit mai la frase típica del cinema o de la televisió que si es poguessin sentir les olors l’experiència visual passaria a ser multisensorial i per tan una pel·lícula 3D olfactiva seria tot un aconteixement. Doncs bé, a casa meva, es va instal·lar en primer sistema en proves de realitat 3D olfactiva.
En principi pot semblar que ningú ha assolit encara aquesta tecnologia, però us asseguro que és real.
Si, si, si a casa meva tu pots gaudir ,en el nostre WC d’una experiència 3D olfactiva completa. Entres per dutxar-te, pentinar-te o dur a terme altres gestions orgàniques i pots gaudir de la sensació olfactiva de saber que esmorzen, dinen, berenen o sopen el veïns del costat!
Pots jugar al qui és qui de la cuina. Què fan avui? Avui estofat, avui macarrons…etc

Us he de dir que és una experiència diferent, curiosa, divertida… no us sabria dir si alguna vivenda més gaudeix d’aquest dispositiu. El que si us puc dir que anar al wc de casa meva és tota una experiència multisensorial. Últimament, però,  no puc evitar pensar si els veïns correran la mateixa sort que nosaltres, perquè en el seu cas, n’estic segura que ha de ser una experiència surrealista més que multisensorial.



13 comentaris:

  1. Jajajajajaj!!!, nenaaa, ben mirat, si feu intercanvi d'olors tu sempre ens surts guanyant amb aquet cas!!!, Nosaltres també gaudim d'aquesta experiencia si sortim a la terrassa, ja que a la part de sota tenim un bar, i cada vegada que surtu a regar les plantes puc endevinar si fan gambes a la planxa, xai al forn o carxofes a la brasa!, T'entenc perfectament!, be, si mai sentes als veins queixar-se, ja els ho pots dir que tu també sents les seves olors i no dius ni piu jajajajja.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja si està clar que hi surto guanyant de totes totes. Si tens un bar a sota casa segur que ja saps perfectament de que parlo. Una abraçada

      Elimina
  2. jajjajajaj em parteixo de riure ;)))))
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  3. Jajajaja!!! Jo per sort aquesta domòtica no la tinc contractada ... però tinc la del clau del veí

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohh quina domòtica és aquesta del clau de veí? ara m'has deixat ben intrigada! una abraçada

      Elimina
    2. JAJAJA , la del "polvo" setmanal ; )

      Elimina
  4. Encara podria ser pitjor: olors de WC a la cuina. ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. HI tant jajaja jo tinc la part afortunada amb això estic totalment d'acord amb tu! una abraçada

      Elimina
  5. Jajajaj mira, així esteu distreus quan aneu al WC!!! Jaja :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si si és el qui és qui de les olors. A nivell de distraccions no ens podem queixar! Una abraçada

      Elimina
  6. Jajajaja què bo!!! I la cara que posaria el vostre veí si li parleu del menú setmanal jajaja

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja si seria una bona conversa d'ascensor...igual es pensaria que som espies...sense voler-ho això si!

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT