Bona nit,
Estrenem el primer dilluns després de les vacances i com no podia ser d’una altra manera ho fem amb una nova recepta! Avui us porto una recepta perfecta per deixar-la preparada el dia abans i poder endur-nos- la a tot arreu, perquè es pot menjar tan freda com calenta. I és que sempre va bé tenir a mà receptes que puguis preparar amb antelació i no perdin qualitat.
La recepta d’avui: PASTÍS SALAT D’ESPINACS I PERNIL
Som-hi !preneu nota dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc prepararem el
farcit del nostre pastís, en aquest cas un saltejat d’espinacs, panses i
pinyons.
*Us recomano que deixeu refredar el farcit abans de posar-lo al pastís,
perquè sinó amb l’escalfor la massa s’estova i no queda tan bé.
Després estirem la massa. Jo l’estiro sobre el paper de forn que després
posaré a la safata, així no em cal traslladar-ho quan està el pastís farcit. (
Com ha us he comentat en alguna ocasió tinc un punt “patós” i hi hauria moltes
possibilitats que em caigués a terra).
*No oblideu punxar-la per tal que no se us infli!
Un cop estirada la massa comencem a fer capes en una meitat de manera
que puguem doblegar després la massa i tapar el farcit.
En el cas d’aquest pastís farem 3
capes. Una capa de pernil salat, una capa al mig del saltejat dels espinacs i
una altra capa de pernil salat. Jo vaig fer 3 capes però podeu fer-ne més
si us ve de gust.
Ara ens toca doblegar la massa i segellar-la. Primer ajuntem la part del
mig pinçant amb els dits i després els dos laterals. Per tal que no se’ns obri
untem el pastís amb ou batut i hi fem uns quants talls perquè no se’ns infli
massa al coure.
Un cop tot a punt ho posem al forn a 180º i quan veiem que està daurat
ja el tenim a punt.
Aquí el teniu el pastís enllestit. Ja em direu si el proveu de fer , us asseguro que està boníssim i com sempre us he portat una recepta fàcil, ràpida i senzilla.
La propera recepta el dilluns 19 de setembre!
Ja me l'he apuntada!
ResponEliminaPerquè té una pintassa que s'ha de provar si o si!
Merci per compartir-la!
Petonets!
Doncs ja em diras el que quan la provis. Una abraçada
EliminaOhhhh quina bona pinta, i mira que no m'agraden els espinacs!!!, he de dir que alguns cops si que em faig una truita amb una mica d'espinacs pero aixo ho desconeixía, així que els aniré probant a poc a poc. Mil gracies per la recepta cuca!. Un petonàs!
ResponEliminaA vegades passa amb algunes verdures, que soles no hi ha manera però combinades amb altres aliments ens les mengem millor...en aquest cas el pernil és que mana en el gust. una abraçada
EliminaM'encanta la idea però no m'agrada trobar-me panses ni pinyons, i com que la faré si o si, aconsella'm què hi podria posar en comptes de les panses... O ho deixo sense res??? Però quina pinta fa Mabel, deliciós!!!!!
ResponEliminaA veure amb els espinacs lliguen moltes coses. A nivell de fruits secs a mi m'agrada bastant posar-hi també trossets d'avellana o d'ametlla torrada. Si no vols trobar cap fruit sec pots acompanyar els espinacs amb trossets de formatge més suau o més curat, això ja va a gustos i també queda molt bé. Sinó simplement els espinacs amb el pernil salat també et pot quedar bé. Ja em diràs que fas al final! una abraçada
Elimina