dijous, 1 de setembre del 2016

ENS POSEM EN MARXA!

Ja sabeu el que diuen que “todo lo bueno se acaba” . Sí ja s’han acabat les vacances i amb el mes de setembre toca tornar a la rutina. Ho sé, costa tornar-hi, fa peresa, mandra, llàstima… podríem qualificar de mil maneres aquest moment.  A més, no podem evitar enyorar aquell dolç plaer del dolce far niente (el plaer de no fer res).
Ara ens queda agafar-nos amb força als records de l’estiu, a les imatges dels moments viscuts i  a la il·lusió de pensar què farem en les properes vacances? Jajaja queda molt, és cert, però mai hi ha prou temps per poder somniar, no creieu?
Doncs res superats els primers moments de recança, la normalitat i la rutina inundaran les nostres vides i ens uns dies ens semblaran d’allò més habitual.

El bloc també tornarà a la rutina:

PUBLICACIONS: 2 setmanals ( això no vol dir que de tant en tant us sorprengui amb tres, però em conec i costen de mantenir, així que millor no ser agosarada de moment).

DIES DE PUBLICACIÓ: Doncs la veritat menys les receptes de cuina que tenen el seu dia concret  (els dilluns de manera alterna) la resta poden ser qualsevol dia. Tinc previst ser més estructurada en aquest punt, però fins que no vegi en mi certa constància millor no concretar!

TEMÀTICA QUE TROBAREU:  Al bloc no hi faltaran les receptes de cuina, els meus projectes de costura/ganxet, alguns diy, recomanacions, les meves reflexions i anècdotes sempre amb un toc d’humor. Una mica de tot , però un molt de mi.

A més us avanço que tinc preparada una SORPRESA. Una sorpresa per tots vosaltres, els que em passeu a visitar i em llegiu des de fa dos anyets. En uns dies us explico amb detall!

Ens retrobem dilluns amb una nova recepta de cuina! ENCANTADA DE VEURE-US PER AQUÍ! Ànims amb el Setembre!



8 comentaris:

  1. tornar a la rutina, cooooosta i molt, oi??

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres si costa! ja només penso en els caps de setmana i festius! jajaja encara no tinc el ritme. una abraçada

      Elimina
  2. Benvinguda Mabel! Amb ganes de tornar a saber de tu!

    ResponElimina
  3. Per aquí estarem amb ganes de veure tot el que ens ensenyes i ja amb ganes d'aquesta recepta per recrearla :-)
    Feliç cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa! jo encantadissima que reeecreu les meves receptes! el menjar és un plaer que cal compartir. Una abraçada

      Elimina
  4. weeeiiii encantada de que tornis amb nosaltres!!!, ja saps que aquí estarem esperant els teus post, aixi que molts d'ànims i forces per aquesta arracada "de curs". Un petonàs maquisima!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa. Ja m'enyorava una mica. Som-hi amb energia. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT