divendres, 9 de desembre del 2016

CORONA 50 ANIVERSARI

Avui us porto un nou projecte de costura. En aquest cas es tracta d'un projecte molt especial perquè anava carregat d'estima i d'afecte cap a la destinataria. I és que quan algú amb qui comparteixes el teu dia a dia , les teves alegries i les teves penes, els teus mals de caps, les teves anècdotes... fa 50 anys s'ha de celebrar com déu mana.
I per celebrar un gran aniversari amb tots els ets i uts no pot faltar un regal 100x100 handmade.
Doncs jo vaig decidir que em feia molta il·lusió cosir-li una corona d'aniversari, a la meva destinatària especial. Ho sé , ara penseu que una corona per uns 50 anys no és massa habitual però...
Qui ha dit que les corones són pels petits? Perquè tots tenim clar que quan un nen/a fa l’aniversari posar-li una corona i fer-lo sentir rei per un dia és una gran manera de fer-lo feliç i fer-lo sentir únic i especial.

Doncs jo sóc de les que pensa que una corona no té edat!perquè celebrar que fem anys és un regal fantàstic fem els que fem, perquè significa que hem col·leccionat un any més de temps, d’experiències, de moments,  de somnis, d'il·lusions, de projectes...
Penso que els regals no tenen edat i  que per tant tot es pot regalar si es pensa en la persona a qui va destinat.
Així que em vaig posar en marxa. Per aquest projecte fet a mà tan especial, vaig escollir dues teles en tons grocs molt alegres i amb un toc retro de la botiga dit i fet.
 A la part de baix un biaix amb un to neutre i per posar-hi el número un troç de tela de pissarra que sempre dóna un toc divertit.

Aquí teniu el resultat! Què us sembla? A mi em consta que va agradar molt i que serà un gran record de 50 anys. Jo per la meva banda vaig estar més que encantada de poder regalar una mica del meu temps i molt d'amor en petites puntades i entremig de teles.  I vosaltres, què penseu de les corones d'aniversari per adults?



10 comentaris:

  1. Creixem i oblidem el nen que portem dintre i que tot i estar amagat, allí hi és. Espero que li agradés a la destinatària, perquè és xulíssima!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant tots tenim un nen a dins i cal donar-li sortida de tan en tan. Si que li va agradar! Una abraçada guapa

      Elimina
  2. A mi em sembla perfecte!!! Sempre es bonic celebrar aniverssris i amb il lussio

    ResponElimina
  3. A mi m'encanta, jo tinc la meva I reversible, un costat pel meu marit I l'altre per mi ... és molt divertit ^_^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohh m'agrada molt aquesta idea d'un costat per a cadascú igual te la còpia per a l'aniversari del meu company d'aventures! Una abraçada

      Elimina
  4. Xulissima aquesta corona i les teles que has escollit són la bomba. Els aniversaris s'han de celebrar com Deu mana!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me n'alegro que t'agradin les teles, van ser un amor a primera vista de seguida me les vaig imaginar per la persona a la que anaven destinades. Una abraçada

      Elimina
  5. M'encanta!! Les teles són xulíssimes! Tens tota la raó, una corona no té edat :) Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I és clar que no ! Hauríem de fer una campanya! qualsevol edat és bona per ser el rei/na de la festa! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT