dimecres, 24 de gener del 2018

PORTA- BOLQUERS DE NÚVOLS

Ja som a mitja setmana i avui us porto un nou projecte de costura. En aquest cas va ser una petita ajuda que un tió em va demanar per poder cagar un regal útil i pràctic per al més petit de casa.
Com bé sabeu els tions saben molt bé allò que caguen i per qui ho caguen. En aquest cas el tió sabia que a casa del Martí necessitaven un porta-bolquers per dur-los al cotxet. A més a més aquest tió tan espavilat tenia clar que per anar bé hauria de ser combinant la tela de núvols i topets en color mint que us vaig ensenyar en aquest projecte (ja que el destinatari era el mateix)
La veritat és que no havia cosit mai un porta-bolquers , de fet primer em vaig haver de posar d’acord amb el tió a veure quina idea en tenia al respecte. Un cop entesos em vaig posar mans a la màquina.
Vaig decidir cosir a dins del porta-bolquers dues butxaques una per posar els bolquers i l’altre per posar les tovalloletes humides. 

La tela exterior de la butxaca la vaig fer amb l’estampat de núvols com l’exterior i la part interior amb la tela de puntets com la part interior. Entremig de tela i tela hi vaig posar una mica d’entretela per donar una mica de cos.
Per a tancar vaig posar una cinta que tancava amb un snap. Aquí teniu com va quedar! Ara esperar que el facin servir molt i que els sigui pràctic

8 comentaris:

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT