dijous, 22 de febrer del 2018

COSTURA CONTRA EL FRED!

Renoi qui  fred que fa aquests dies, bé, corregeixo quin fred que fa a dies. Aquest hivern és ben esbojarrat o ens travessa una onada de fred àrtic o arriben aires calents del desert que ens fan pensar en la primavera... Això si, tot posat dins una coctelera i anar remenant i canviant durant el transcurs de la setmana.
Doncs avui em venia de gust ensenyar-vos una costura per combatre el fred. Es tracta d'un buff de dos tombs o infinity scarf que vaig cosir per a regalar a la meva amiga invisible de la feina. Amiga que per casualitats de la vida va acabar fent-me el regal a mi (ens vam creuar) coincidències de la vida (ella també és cosidora).
Per a fer el buff vaig triar dues teles molt agradables ja que el tacte d'amdues és fantàstic. La tela negra té un pèl molt suau i una lluïsor super elegant , a més la tela fa uns petits gravats que li donen molta personalitat. Aquesta la vaig combinar amb una tela tipus jaqueta de llana d'arreglar perquè ens entenguem amb tons liles, morats, magentes... 

Volia fer un buff elegant i que a la vegada pogues servir per tot portar. Aquí us deixo com va quedar.
Quan el vaig tenir acabat em vaig enamorar del resultat, així que vaig pensar que igual me'l feia igual... ara ja sabeu que passa una és capaç de vestir a tothom però mai troba el moment de vestir-se una mateixa!
Dos anys que faig buffs de dos tombs ben calents per l'hivern i a dia d'avui encara no me n'he fet cap per mi! Quin desastre. Pensava que ja era tard per cosir-me'l per aquest hivern però amb el fred que fa potser que m'hi repensi no?
Vosaltres sou més de buff o de bufanda?



8 comentaris:

  1. Molt xulo! Jo me'n vaig fer un fa molts anys i l'he portat i el porto moltíssim!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si són super pràctics. A veure si jo em cuso el meu! jajaja sinó ja no hi seré a temps. Una abraçada

      Elimina
  2. Quina xulada!!!! M'encanten les teles que has escollit!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies guapa les teles per si soles ja són una passada! Una abraçada

      Elimina
  3. Jo porto de tot una mica, a vegades bufanda i d'altres buff, però aquest buff és una passada, m'encanta la roba lila.
    :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la roba és una xulada. JO també porto de tot però el buff em sembla més pràctic amb la bufanda sempre acabo portant un costat més llarg que l'altre. Una abraçada

      Elimina
  4. Jo de tu començaria a cosir ja! T'imagines com quedaràs demà amb la teva infinity scarf i tot nevat?? Doncs ideal!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Encara no l'he fet! marxarà la neu i jo sense el buff jajaja quin cas! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT