dilluns, 26 de febrer del 2018

CUINEM! : RODANXES DE TOMÀQUET AL FORN

A vosaltres no us passa que a vegades el menjar se us fa malbé a la nevera? Que us madura en excés la verdura, que se us panseixen les coses... Doncs a mi és una cosa que em passa tot sovint. M’agrada tenir a la nevera sempre fruita i verdura variada, però he de vigilar sempre perquè no se’m faci malbé! Així que la recepta d’avui és una recepta per aprofitar aquells tomàquets que ja estan massa madurs per posar a l’amanida. Avui us porto una recepta ràpida, senzilla i de reaprofitament.
Avui cuinem: RODANXES DE TOMÀQUET AL FORN
Preneu nota dels INGREDIENTS :
-3 o 4 tomàquets madurs
-3 -4 rodanxes de formatge rulo de cabra
-sal , orenga i oli.
Som-hi comencem la recepta:
En primer lloc netegem els tomàquets i els tallem a rodanxes. 

Un cop tallats els posem en una safata de vidre i anirem fent capes. Posarem una capa de tomàquets, una mica de sal i orenga , i un tros de formatge de cabra.
Així farem una altra capa a sobre.

Un cop ho tinguem a punt posem un raget d’oli i al forn a uns 180 º (això ja sabeu que dependrà de cada forn) fins que el formatge es desfaci i agafi un color daurat.
Aquí la teniu. No em digueu que no és una recepta senzilla, ràpida i fàcil ! Recepta ideal per menjar a casa com a aperitiu saludable o a la carmanyola tant per dinar com per sopar. I vosaltres sou de fer receptes per aprofitar el que teniu a la nevera?

Recordeu la setmana del 12 de març nova recepta. 

4 comentaris:

  1. Uau!!! Quina bona pinta!!! I una manera ben fàcil, sana i ràpida per aprofitar els tomàquets. De ben segur que no provaré.
    Gràcies per compartir!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si si ho té tot, sana evidenment important, ara ràpid, fàcil i de reaprofitament encara més. Ja em diràs si la fas. Gràcies a tu per la visita. UNa abraçada

      Elimina
  2. Mmm... I amb formatge! Ja m'has guanyat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jaajaja és una combinació que no falla mai, tomàquets, orenga i formatge. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT