dijous, 1 de febrer del 2018

ESMORZARS DE CONTE

Avui us porto un nou projecte de costura. En aquesta ocasió el protagonista del projecte sens dubte són les teles amb les que està fet. Qui no coneix a la caputxeta vermella? Al llop ferotge? Als tres porquets? A la rinxols d’or? Doncs tots ells formen part d’una tela de contes una tela ideal per a somiar.
La veritat és que aquesta tela m’agrada tant que no sabia ben bé que fer-ne. Així que coses de la vida al final es va convertir en un pack per a esmorzars saludables. Us parlo d’un pack perquè en vaig fer una bosseta per a l’esmorzar i un bock and roll de conjunt (un porta entrepans).


Per a la bosseta em vaig decantar per combinar tres teles diferents. A la part de fora la tela de contes i una tela de quadrets vermells (inspirats en la tela del cistell que la caputxeta portava a l’àvia). La part de dins amb un folre vermell intens llis. Per arrodonir-ho que millor que un cordó vermell per al tancament.


En el cas del bock and roll vaig optar per la tela de contes a la part de fora i un plàstic apte per aliments per a la part de dins. Per al tancament un velcro amb to vermell que li dona un toc de color.

El resultat no em pot agradar més! En vaig quedar absolutament enamorada. De fet tinc el bock and roll preparat per a mi però encara no he trobat el moment per cosir-me’l. Ja sabeu que diuen «en casa de herrero cuchillo de palo».
Què us sembla a vosaltres? Porteu l’esmorzar de manera ecològica o sou dels que feu servir paper de plata?

12 comentaris:

  1. Jo tinc el bon o mal costum d'esmorzar a casa. Quan m'aixeco no soc bona per a res si no esmorzo. Però m'encantaria tenir un bock'n'roll com aquest. És xulíssim! No t'ho pensis més i fes-te el teu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres jo és que al mati em costa molt que m'entri alguna cosa i a més sempre acostumo a anar a tope de velocitat! Si a dia d'avui encara no me l'he fet. Quin desastre! jajajaa

      Elimina
  2. ohhh!!!! Quin pack més rebonic, és que amb aquesta robeta es "ACIERTO SEGURO".
    I com tu dius en casa de herrero ... nosaltres paper de plata

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si tota la raó la roba sola és un amor! Jajajaa jo en carmanyola però un boc and roll em seria molt més pràctic. Una abraçada

      Elimina
  3. És que amb aquesta tela no hi ha projecte que pugui quedar malament. M'encanta! Per cert, interessant això del plàstic apte per als aliments!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tens tota la raó la tela per si sola ja triomfa. Si a més el plàstic es pot posar a la rentadora sense problemes. Una abraçada

      Elimina
  4. Uauu quina tela més xula i quin destí més ben aconseguit, m'encanta!! petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies si la tela genial i a més la seva finalitat ben practica. Una abraçada

      Elimina
  5. Quin conjunt tan maco! Aquesta tela és una cucada, m'encanta! És un encert segur. Una abraçada!

    ResponElimina
  6. ohhhh m'encanta la tela, es preciosa!!! a mis, t'ha quedar monissim!!! en saps molt, cada vegada que entro al tea blog veig que t'has superat!!

    un petonet!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaj gràcies guapa. No pensis que no en sé tant com m'agradaria però és veritat que a base de pràctica i de pifies se n'apren molt. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT