dijous, 31 de maig del 2018

BOSSES DEL PA AFRICANÉS!

Bones família,
Ja tornem a ser aquí amb un nou projecte de costura. Com veure-ho aquests dies el bloc va i bé  a nivell de publicacions...i és que estic barallant-me per canviar i renovar una mica la imatge del bloc! ho volia tenir a punt per aquesta setmana, però veient que no arribo jajaja doncs publico que sinó els dies em passen volant.
Avui us porto un encàrrec molt especial i es va ser el regal d'una mare a les seves dues filles. A més va ser un regal pràctic i útil pel dia a dia.  Es tracten de dues bosses de pa. Això si, dues bosses de pa amb molta personalitat.
A l'hora d'escollir la tela de les bosses l'elegida va ser una tela africana amb un estampat viu de color groc. En primer lloc, us he de dir que les teles africanes em semblen precioses ja que tenen una personalitat i un colorit preciós, que resulten ideals per a qualsevol projecte amb vida i alegre.
En aquest cas vaig combinar aquesta tela amb dues teles llises en to gris i negre, cordó groc i biaix amb to groc.

La consigna de les bosses de pa era que fossin iguals però a la vegada diferents i úniques per a cadascuna de les germanes. Per aquest motiu vaig utilitzar les mateixes teles però en combinació inversa. 



A mi m'encanta com van quedar perquè són dues bosses molt especials...segur que llueixen d'allò més en anar a buscar el pa! I és que el regals fets a mà tenen aquest punt de ser únics i irrepetibles.  Ara espero que les estiguin gaudint tant com vaig gaudir jo fent-les.
 A vosaltres us agraden les teles africanes?

6 comentaris:

  1. Em sembla superoriginal la teva tela africana per a unes bosses de pa. No preguntes quina ens agrada més però si jo fos una de les dues germanes voldria la combinada amb negre. És total!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si les teles africanes és que donen molta vida a qualsevol costura. LA veritat és que a mi m'agraden les dues. Ara és veritat que la negra destaca més. Una abraçada

      Elimina
  2. OHHH!!! Quines bosses més boniques, la veritat és que aquests tipus d'estampat i de colors, sempre queden molt vius, a mi em costaria triar entre les dues.
    Una abraçada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si les teles per si soles ja són tot un tresor, facis la costura que facis llueixen d'allò més. Una abraçada

      Elimina
  3. Què xules! M'encanta la combinació de teles que has fet servir. Segur que triomfen a la botiga!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Passar desapercebudes segur que no! Això ja t'ho asseguro. Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT