dimecres, 19 de setembre del 2018

BOSSETA+ PORTAENTREPANS (TORNADA A L'ESCOLA2)


L’altre dia us ensenyava el pack d’esmorzar de la Júlia per a començar i estrenar el P3 a l’escola dels grans. Avui us porto el pack de la Berta que també ha estrenat P3 aquest curs.
I és que no hi ha res més bonic que començar a l’escola duent l’esmorzar equipada amb una costura feta a mà a amb tot l’amor del món.
La costura d’avui es tracta d’una bosseta d’esmorzar i un porta entrepans a conjunt.
Per a la bosseta vaig combinar dues teles. Una d’elles ja l’he utilitzat en algun projecte és la tela amb tons verds i vermells amb personatges de contes, l’altre és una tela vermella amb estampat de quadrets petits. A la part de fora vaig combinar la tela de contes a la part superior i la tela de quadrets vermells a la part inferior, aquesta última va ser la que vaig posar dins a la bosseta també.

Pel que fa al porta entrepans estic molt contenta perquè en aquesta ocasió he millorat molt els acabats tant per dins com per fora. L´última vegada que vaig cosir un porta entrepans a la part de dins només vaig posar el plàstic, però al ser transparent es veia la tela del revés i algun dels acabats i això no m’acabava de fer el pes. En aquesta ocasió a la part de dins vaig posar plàstic però també tela de quadradets. A part que vaig fer un repunt decoratiu a tot l’exterior.
Aquí teniu com va quedar. A mi em té enamorada i és que la tela de contes em sembla super divertida. Pack d’esmorzar ben conjuntat perquè la Berta pugui estrenar la seva nova etapa a P3, sense fer ús de plàstics i papers alumini.


I vosaltres utilitzeu porta entrepans?




8 comentaris:

  1. La Júlia comença P3 SUPER ben equipada! Segur que és l'enveja dels seus companys! Un conjunt preciós!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la Berta està encantada amb el seu conjunt no para de buscar-hi els personantges de contes que coneix! una abraçada

      Elimina
  2. Un conjunt de conte. A mi aquesta robeta em torna boja, m'encanta i en tinc guardat un troç a la capça dels "intocables" jajaja.
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja si es tan bonica que fins i tot sap greu fer-la servir. Jo també tinc tele intocables! una abraçada

      Elimina
  3. A quedat espectacular i el porta entrepants, folrat per dins ideal.

    Una abraçada.

    ResponElimina
  4. Uau! Moníssim! El portatentrepans t'ha quedat supercurrat! Entre una cosa i l'altra tens una tornada a l'escola molt intensa, eh?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si si, la tornda a l'escola a tope! jajaja un no parar i el que em queda a mig fer! una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT