dimecres, 12 de setembre del 2018

BOSSETA+ TOVALLÓ (TORNADA A L'ESCOLA)


Avui com bé sabeu comença l’escola així que, què millor que ensenyar-vos un dels projectes que he preparat per a la tornada a l’escola. De fet en aquest cas es tracta del pack d’esmorzar amb el que la Júlia estrenarà la seva arribada a l’escola dels grans, el seu primer curs a P3.
La costura d’avui es tracta d’una bosseta d’esmorzar amb el nom personalitzat i un tovalló reversible a conjunt.
Per a la bosseta vam combinar tres teles. Una tela d’estrelles grises, una tela de ratlles mint i una tela de núvols en mint i blanc. L’estampat de ratlles el vaig col·locar a la part de dins perquè és més soferta. A fora vaig combinar la tela de núvols a la part superior i la tela d’estrelles a la part inferior.

A sobre la tela d’estrelles i vaig aplicar el nom combinant les dues altres teles, d’aquesta manera quedava tot a conjunt i molt suau.
Pel que fa al tovalló el vaig fer combinant la tela d’estrelles amb la de núvols, posant al voltant un biaix d’un blau-verd més intens.
La veritat és que la costura del tovalló em va portar algun que altre mal de cap, perquè volia fer les cantonades rectes, enlloc d’arrodonides i al ser la primera vegada que ho feia em va fer suar! Ara els acabats no em poden agradar més!
Aquí teniu com va quedar. Un pack d’esmorzar ben conjuntat perquè la Júlia pugui estrenar la seva nova etapa a P3.
A vosaltres també us agrada estrenar quan comenceu curs o etapa?




2 comentaris:

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT