dimecres, 3 d’octubre del 2018

SAMARRETES VESPA


Avui toca ensenyar-vos un nou projecte de costura. En aquesta ocasió us porto un projecte de personalització d’aquests que tan m’agrada, i és que no hi ha res com convertir quelcom en blanc en un objecte únic, personal i pensat per algú en concret.
En aquest cas es tracta de dues samarretes personalitzades per donar la benvinguda al petit Lluís i per fer a conjunt un regal per al seu germà gran Gerard.
A l’hora de triar el disseny ho vaig tenir clar, el pare de les criatures és un amant de les motos i entre elles de les vespes, així que ja teniu al meu dibuixant dissenyant una vespa per a mi.
Un cop la imatge va estar preparada em vaig posar mans a la màquina. Primer de tot vaig escollir les teles: gris fosc per a les rodes, blau per a l’estructura de la moto, triangles pels parafangs, marró per al seient i vermell i groc per als llums.

Ara a poc a poc, com una cadena de muntatge va tocar anar col·locant i cosint les peces una a una, amb paciència i molt d’amor!
Aquí teniu com van quedar les meves samarreta vespa... ara ja només toca que el Gerard i el Lluís les gaudeixin al màxim.
Què us semblen a vosaltres ? Us agraden les personalitzacions?


2 comentaris:

  1. M'encanta el resultat! A mi, que desconec la tècnica, això de fer com un puzle amb els retalls em sembla molt divertit!

    ResponElimina
  2. Que divertida i, quina feinada! M'encanta!!!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT