Avui us porto una versió del pa de plàtan recepta de @deliciousmartha.
INGREDIENTS:
- 25 gr de mantega o oli oliva
- 175 gr de sucre moreno
- 2ous
- 3 o platàns madurs (en cas que no estiguin madurs sempre els podeu posar al forn 5 minutets)
- 250gr de farina
- 1 sobre de llevat
- 100ml de mel o xarop de atzavara (agave)
- Un polsim de canyella i un polsim de sucre avainillat
- 75 gr de xocolata negra
Som-hi comencem!
En primer lloc barregem en un bol l'oli, els rovells dels ous,el sucre, la farina (tamitzada), la mel o el xarop i la canyella.
Un cop ho tinguem barrejat hi afegim els plàtans aixafats amb una forquilla i continuem barrejant.
Ara ens toca trossejar la xocolata i afegir-la al bol.
Per últim hi posem les clares al punt de neu i les barregem amb cura, sempre de baix cap a dalt amb moviments suaus.
Ara ens toca omplir els motlles, en el meu cas vaig utilitzar un motlle llarg i uns motlles individuals perquè no em cabia tot en el primer motlle. Ho posem al forn preescalfat a 180º.
Com bé sabeu jo no us parlo mai de temps, ja que cada forn és diferenent. Ja sabeu que quan punxem i el palet ens surti net ja ho tindrem a punt!
Aquí teniu com em va quedar!
Una recepta bonissima, sana i de reaprofitament. Ideal per a esmorzars i berenars tant per menjar sol com per sucar! I vosaltres sou dels que sempre se us fan malbé coses a la nevera com a mi?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT