dilluns, 6 de maig del 2019

REORGANITZACIÓ HABITACIÓ COSTURA

Ja feia dies que no passava per aquí encara que tinc moltes coses a ensenyar-vos, la veritat és que no he trobat el temps per escriure quatre línies , editar les fotos i penjar-ho tot plegat en un post. Avui però he decidit fer-me una llista de tasques en arribar a casa de la feina i passar pel bloc era imprescindible.
Malgrat no passar per aquí no he parat quieta, no sé si tant en costura, que he anat fent, sinó en una mica de tot. 
Una de les coses que he fet durant el meu període d'absència ha estat reorganitzar l'habitació de costura. I quan li dic així, no us penseu que tinc una habitació només per a cosir! ja m'agradaria ja, però no tinc prou espai. Diguem que tenim a casa una habitació multiús que fa varies funcions a la vegada: biblioteca, estudi, guardaroba, habitació planxa...etc 
Com us podeu imaginar quan l'espai no va sobrer cal aprofitar-lo al màxim i ser ingeniós.  Fins ara la veritat és que les teles les tenia en una calaixera de plàstic d'aquelles amb calaixos de colors, però se m'havia quedat petita i em resultava poc pràctica. Mai veia les teles que tenia, havia de buidar tot el calaix fer un bon escampall i després tornar a guardar-ho tot a dins estratègicament plegat (sinó no tancaven els calaixos). A més a més tenia una caixa amb retalls, bosses i capses en teles repartides pels armaris de casa ... i sobre la taula de costura: capses  i capsetes amb fils, canilles, cremalleres, cintes, velcros... més la fusta de tallar, els regles, tisores. Com us podeu imaginar no era pràctic i molt menys còmode.
Per això amb el meu company d'aventures aprofitant que volíem pintar l'habitació en qüestió i calia remenar-ho tot amunt i avall vam pensar que seria un bon moment per reorganitzar l'espai. Així que després de prendre mides, rumiar quina era la millor opció , una visita a l'Ikea i un dia de muntatge i ordre. Aquí teniu part de com va quedar! us ensenyo les teles que són el que em fa sentir més a gust. 
Les he ordenat per tipus de teles: gruixudes (tipus polar), lonetes i pells, tovalloles i plàstic, cotó i plastificades (aquestes les he posat per gammes de colors! em sembla super pràctic i fàcil veure-ho tot  d'un cop d'ull)  i els retalls.  
Ara hi ha dies que vaig a obrir el calaix només per mirar-me l'ordre. Sé que us semblarà estrany però em fa sentir molt bé i molt a gust, que cada cosa tingui el seu lloc! I vosaltres com us organitzeu amb les manualitats?







3 comentaris:

  1. Qué bien te ha quedado!!! Y como gusta tenerlo todo ordenado.
    Yo tengo una cesta de mimbre llena de lana, un cajón del mueble comedor todo para mi con telas, lanas, los estuches con las agujas de tejer, y, además tengo un maletín lleno de cosas: varias troqueladoras para etiquetas, botones de todos los colores y tamaños, agujas circulares, charms, hilos de bordar... Me encantaría tener una habitación solo para miscosasde tejer y costura, pero por ahora va a ser que no, seguiré soñando, jajaaa ;)

    *Besos de colores*

    ResponElimina
  2. Mare meva, quina col·lecció de teles! Quina enveja! Jo no tinc pas tants cabdells! Hahaha. No m'estranya que de tant en tant vagis a l'habitació per gaudir de l'ordre! A mi també m'agrada molt. I inspira més, no? Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Dura tan poc ordenada... A veure si tu tens més sort que jo! Jo ho faig dos o tres vegades l'any i em dura ben poc... dec ser desordenada de mena! ARa... veig una pila de robes precioses! Ja saps què fer aquest estiu!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT