Bona nit,
Avui comencem setmana
amb un recepta dolça... Veient que en els últims post ara ja fa temps que només
us parlava de receptes salades, m’he decidit a posar un contrapunt dolcet. Ja
sé sap que una mica de sucre va bé per estimular el cervell!
I aquesta setmana que
per mi serà intensa, així que necessito
el màxim d’estimulació cerebral possible!
Ja fa un temps, bé
per ser concrets el 14 de febrer (mira per on, ara he caigut que ho vaig posar
per St.Valentí jajaja tot i que he de
confessar que jo no el celebro) us vaig presentar la meva primera mug cake. En aquella ocasió era el primer que
feia i vaig decidir fer-lo de xocolata. Us deixo el link per si voleu veure-la http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/2015/02/invents-la-cuina-mug-cake-de-xocolata-i.html
Doncs avui us
presento una altre recepta de Mug Cake, però aquesta vegada amb el toc fresc
que hi dóna una fruita tan estiuenca com el préssec. La veritat és que la
recepta m’ha agradat molt més que la de xocolata perquè em sembla més suau i melosa. Aquí
teniu la MUG CAKE DE PRÉSSEC.
Ingredients
|
4 cullerades soperes
de farina
3 cullerades soperes
de llet
1 ou
1 cullerada i 1/2 de
sucre
1 cullerada d’oli
½ cullerada de llevat
o ¾ (depén de la quantitat de préssec)
1 préssec petit o bé
mig de mitjà
|
Apa som-hi de cap a
la Mug cake!
La manera de dur a terme la recepta és
molt senzilla. En primer lloc pelem el préssec i el trossegem el més petit que puguem.
Pensem a retirar un trosset de préssec per a fer la decoració de sobre la mug
cake.
Barregem tots els ingredients per ordre dins
un bol petit. Podem remenar-ho amb una cullera o amb una forquilla (a mi per
batre em va millor la forquilla, fa que quedi la massa més homogènia i sense
grumolls).
NLa recepta també es pot barrejar directament dins la tassa , però en
aquest cas com que porta els trossos de fruita, el que volem és que la massa
quedi el màxim homogènia possible i a vegades dins de la tassa es fa difícil
remenar i repartir bé els ingredients de manera que els que pesen més no quedin
a baix.
Ara ho col·loquem
dins de la tassa. Un cop barrejat dos minutets al microones, a temperatura
màxima i ja ho tenim enllestit!
!Truc: si untem la tassa amb una
mica de mantega després a l’hora de menjar-nos el mug cake ens el menjarem
millor i si el volem desemmotllar també ens serà més fàcil.
A l’hora de presentar-ho podeu deixar-ho així,
però en el meu cas jo he decidit posar-li unes làmines fines de préssec (d’aquell
que havíem reservat prèviament) tot donant-li forma de flor. Aquí la imaginació
de cadascú!
Espero que us animeu
a provar-ho! I em digueu què tal!
avui us heu posat d'acord per posar receptes de mug cakes? jejeje ja es la tercera que veig!!
ResponEliminate una pinta deliciosa, ha d'estar bonissim!! aixi que me l'apunto!!
un petonet!!
Ostres doncs ja és casualitat! jaja espero que almenys cada recepta sigui diferent! la meva és de creació propia fruit dels meus experiments culinàris! Si la fas ja em diràs el què!
ResponEliminaUn petonet
Segur que està boníssim! Una presentació molt curiosa dins d'una tassa. Petons!
ResponEliminaSi la presentació de les mug cakes és divertida i pràctica per menjar! i el gust mmm boníssim! un petó
EliminaMai he probat de fer un mug cake... la veritat és que això de cuinar i experimentar a la cuina és força intermitent en el meu cas.. jaja te n'agafo un trosset :P
ResponEliminaJajaja doncs les mug cake tenen un encant especial...si en proves de fer una no podras resistir-te a inventar-ne més ! jajaja jo és que fer invents entre fogons m'encanta...i em relaxa moltíssim! Em sembla perfecte que n'agafis un trosset..encara que de manera virtual no sé quin gust deu tenir! jajaj una abraçada
Elimina