dilluns, 22 de juny del 2015

RECEPTES AMB MOLT DE GUST:MUG CAKE DE PRÉSSEC

Bona nit,
Avui comencem setmana amb un recepta dolça... Veient que en els últims post ara ja fa temps que només us parlava de receptes salades, m’he decidit a posar un contrapunt dolcet. Ja sé sap que una mica de sucre va bé per estimular el cervell!
I aquesta setmana que per mi serà intensa,  així que necessito el màxim d’estimulació cerebral possible!
Ja fa un temps, bé per ser concrets el 14 de febrer (mira per on, ara he caigut que ho vaig posar per St.Valentí  jajaja tot i que he de confessar que jo no el celebro) us vaig presentar la meva primera  mug cake. En aquella ocasió era el primer que feia i vaig decidir fer-lo de xocolata. Us deixo el link per si voleu veure-la http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/2015/02/invents-la-cuina-mug-cake-de-xocolata-i.html
Doncs avui us presento una altre recepta de Mug Cake, però aquesta vegada amb el toc fresc que hi dóna una fruita tan estiuenca com el préssec. La veritat és que la recepta m’ha agradat molt més que la de xocolata perquè em sembla més suau i melosa. Aquí teniu la MUG CAKE DE PRÉSSEC.
Ingredients
4 cullerades soperes de farina
3 cullerades soperes de llet
1 ou
1 cullerada i 1/2 de sucre
1 cullerada d’oli
½ cullerada de llevat o ¾  (depén de la quantitat de préssec)
1 préssec petit o bé mig de mitjà

Apa som-hi de cap a la Mug cake!
La manera de dur a terme la recepta és molt senzilla. En primer lloc pelem el préssec i el trossegem el més petit que puguem. Pensem a retirar un trosset de préssec per a fer la decoració de sobre la mug cake. 
 NHem de pensar que la recepta es courà dins de la tassa en poc temps si els trossos no són petits correríem el risc que quedin durs.

  Barregem tots els ingredients per ordre dins un bol petit. Podem remenar-ho amb una cullera o amb una forquilla (a mi per batre em va millor la forquilla, fa que quedi la massa més homogènia i sense grumolls).
 NLa recepta també es pot barrejar directament dins la tassa , però en aquest cas com que porta els trossos de fruita, el que volem és que la massa quedi el màxim homogènia possible i a vegades dins de la tassa es fa difícil remenar i repartir bé els ingredients de manera que els que pesen més no quedin a baix.
 Ara ho col·loquem dins de la tassa. Un cop barrejat dos minutets al microones, a temperatura màxima i ja ho tenim enllestit!

!Truc: si untem la tassa amb una mica de mantega després a l’hora de menjar-nos el mug cake ens el menjarem millor i si el volem desemmotllar també ens serà més fàcil.
 A l’hora de presentar-ho podeu deixar-ho així, però en el meu cas jo he decidit posar-li unes làmines fines de préssec (d’aquell que havíem reservat prèviament) tot donant-li forma de flor. Aquí la imaginació de cadascú!



Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu què tal!

6 comentaris:

  1. avui us heu posat d'acord per posar receptes de mug cakes? jejeje ja es la tercera que veig!!

    te una pinta deliciosa, ha d'estar bonissim!! aixi que me l'apunto!!

    un petonet!!

    ResponElimina
  2. Ostres doncs ja és casualitat! jaja espero que almenys cada recepta sigui diferent! la meva és de creació propia fruit dels meus experiments culinàris! Si la fas ja em diràs el què!
    Un petonet

    ResponElimina
  3. Segur que està boníssim! Una presentació molt curiosa dins d'una tassa. Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la presentació de les mug cakes és divertida i pràctica per menjar! i el gust mmm boníssim! un petó

      Elimina
  4. Mai he probat de fer un mug cake... la veritat és que això de cuinar i experimentar a la cuina és força intermitent en el meu cas.. jaja te n'agafo un trosset :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajaja doncs les mug cake tenen un encant especial...si en proves de fer una no podras resistir-te a inventar-ne més ! jajaja jo és que fer invents entre fogons m'encanta...i em relaxa moltíssim! Em sembla perfecte que n'agafis un trosset..encara que de manera virtual no sé quin gust deu tenir! jajaj una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT