dijous, 30 de juliol del 2015

PRIMER ANIVERSARI DEL BLOC!

Si,si, si ja ho sé aquesta setmana m’he esperat una mica més de l’habitual per escriure el post. No us penseu que és per vagància, per droperia o per mandra… és que em feia molta il·lusió que el primer post de la setmana es publiques avui: el dia 30 de juliol de 2015.
I és que avui és un dia especial, avui fa un any va néixer el bloc d’aventures i desventures dels 30. Encara recordo les primeres paraules amb què el vaig presentar:

Pretenc que el bloc sigui un espai de trobada, de conversa, de paraules i de mots, d’idees,de mal de caps, de somnis, de preocupacions ... vaja simplement un lloc on totes aquelles i aquells de nosaltres que hem començat aquesta nova dècada anomenada els 30, puguem sentir-nos com a casa!

Sembla que fos ben bé ahir quan reemprenia la meva aventura bloggera després de tants anys parada, que em mirava amb afecte el meu antic bloc i amb la llàstima d’aquell que ha vist envellir una part de si mateix que havia estat important. Però també recordo la Il·lusió i els nervis de crear un nou bloc.
Després d’un any…ARA TOCA FER BALANÇ:

Què ha passat a Aventures i Desventures dels 30?

- 68 post publicats (si, ja sé que podrien ser mé,s però he aconseguit mantenir mínim un post per setmana. Durant aquest 2015 ja vaig intentar fer-ne dos…i no em queixo, vaig fent)
240 comentaris (això em fa especial il·lusió perquè sento que allò que dic, que explico, que narro arriba a algú …pren vida a la xarxa)
6602 visualitzacions de la pàgina (gràcies als que passeu per aquí)
- Una pàgina de facebook del bloc (amb 52 seguidors, ja sé que potser no és gaire, però per mi ja és moltíssim!)
 -I un projecte nou  lligat al bloc a Instagram  (amb el que estic xalant i molt)
Després d’aquest any només puc dir que estic contenta amb la meva nova aventura blocaire. Estic satisfeta, orgullosa, motivada, engrescada,amb ganes i moltes energies  per  seguir compartint amb vosaltres una mica més de mi.

Una mica del meu petit món interior, de les meves reflexions, de les meves descobertes, de les meves receptes, contes, viatges, aficions… en definitiva de les meves aventures i desventures en aquesta mítica dècada dels “trentena”.

Avui només puc donar-vos les gràcies a aquells i aquelles que em llegiu, que traieu de tant el cap per aquí, que em deixeu comentaris, que em seguiu a Facebook i/o a Instagram.

GRÀCIES I A PARTIR DE DEMÀ COMENCEM AMB FORÇA EL SEGON ANY DEL BLOC! Amb noves aventures i desventures dels meus 30! Un petó enorme


6 comentaris:

  1. Moltes felicitats!!! El primer any del bloc sempre fa molta il.lusió. T'animo a que el segon any sigui tant interessant com els posts que ens has preparat pel primer.
    Una forta abraçada,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei gràcies per trobar els posts d'aquest any interessants això m'anima i molt a agafar amb forces el segon any! gràcies una abraçada

      Elimina
  2. Per molts anys!!!! Un post per setmana està molt bé, es meu bloc té temporades amb llacunes ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies tinc ganes de mantenir els dos post per setmana però no sempre m'organitzo prou bé! jajaj ens passa a tots/es suposo
      Una abraçada

      Elimina
  3. Moltes felicitats!!! Espero que compleixis molts més :))) Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies...jo també espero que sigui el primer de molts anys. una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT