Bona nit,
Comencem setmana i
avui ho fem amb una recepta EXPRÉS! Ara de ben segur us preguntareu que vull dir
amb que és una recepta exprés? Doncs que és una recepta d’aquelles fàcils,
senzilles i ràpides que ens poden treure
en un moment d’un compromís. És
fa en un pim pam.
La recepta d’avui: MADUIXES
AMB XOCOLATA
Som-hi preneu nota
dels ingredients:
Ingredients
|
½ Kg de maduixes
½ rajola de xocolata
negra
½ rajola de xocolata
blanca
|
Comencem la recepta!
La manera de dur a terme la recepta és
molt senzilla. En primer lloc rentem bé les maduixes. Les fulles les podem
treure o no, com vulgueu, de les dues maneres queda bé.
NJo normalment els hi deixo les fulles si estan verdes i boniques, sinó
les trec.
Un cop netes les
deixem escórrer bé. És important que quedin ben eixutes perquè la xocolata s’adhereixi
bé.
!Truc: Si volem podem posar les
maduixes netes sobre un drap de cotó i així ens assegurem que perdin tota l’aigua.
Ara desfem la xocolata al microones.
NEl temps per desfer la xocolata dependrà de la potència del microones.
Jo us recomano que feu intervals de 30 segons per tal que la xocolata se
us vagi desfent i pugueu evitar que es cremi.
Un cop la xocolata
està desfeta submergim la meitat de la maduixa en ella i la col·loquem en un
plat perquè es refredi.
NJo he submergit la maduixa en xocolata negra i he fet la decoració amb
xocolata blanca, però també pot fer-se al revés sense problema. De fet es pot
fer com us vingui de gust!
Un cop la xocolata
hagi endurit posem la xocolata blanca en una màniga i fem filets per sobre la
blanca. Ho deixem refredar i ja ho tenim a punt!
A l’hora de
presentar-ho podeu deixar-ho així, és a dir les maduixes simplement posades en
un plat o bé fer-ne “pintxos” que va més bé per agafar. També podem combinar la
maduixa amb altres fruites amb xocolata.
Ja veieu que és una
recepta súper senzilla amb la que podeu improvisar uns postres de luxe a casa,
amb el que quedareu molt bé i als que haureu dedicat màxim 10 minutets.
!Truc: Si no els gastem tot el
podem guardar uns dies a la nevera, aguanta bé!
Que me’n dieu us agraden les receptes exprés?
Espero que us animeu
a provar-ho! I em digueu què tal!
Ara recordeu nova
recepta el dilluns 23 de Novembre!
Nenaaa! a mi m'encanten les receptes exprès més que re perque no tinc paciencia per cuinar i cuant tinc gana necessito menjar alguna cosa rápida, aixi que m'apunto la teva recepta, te una pinta genial!. Per cert, encantada d'haver-te conegut!!! Tot un plaer!!! Un petonas maquisima!
ResponEliminaEi jo també em vaig quedar encantada d'haver-te conegut! va ser un moment molt bonic! Doncs me n'alegro que t'agradin les receptes exprès sempre van bé! aquesta és molt senzilla i deliciosa. Si la proves passarà a ser dels teus bàsics! Una abraçada
EliminaBoooogh, que booooo!!! tu si que en saps Mabel!
ResponEliminaLa combinació perfecta :P
Mmm bonissim. A mi és que la combinació d'àcid de les maduixes i dolç de la xocolata em sembla exquisita! una abraçada
EliminaMmmmm. M encanten akestes receptes express, de vegades volem fer postres complicats i amb aquesta t'assegures quedar com una reina!
ResponEliminaHi tant tota raó del món! A vegades les coses més senzilles són les més bones... i això si les més pràctiques! jajaj una abraçada
EliminaGuauuuuuuu, què bones!!!!!!
ResponEliminaGràcies guapa! bonissimes... són petits plaers de la vida! una abraçada
EliminaQuè bones!! M'encanten les maduixes!!
ResponEliminaDoncs així aquesta recepta segur que t'encantarà! ja em diras si la tastes! una abraçada
Elimina