dijous, 26 de maig del 2016

MOCADOR CIRCULAR DE TELA

Ja acabem la setmana i avui ho fem amb un nou projecte de costura. Ja fa uns dies anant a passar el dia a Barcelona no vaig poder reprimir el meu impuls de passar per una de les meves botigues de teles preferides Nunoya i sortir carregada, és clar. Entre les teles que vaig comprar hi va haver un amor a primera vista.
Entre les capses amb retalls de tela, vaig descobrir una tela japonesa amb textura suau, fina i un estampat  amb ocells d’origamis que em va enamorar. De seguida vaig pensar en comprar-ne el retall. Vaig dubtar una mica en el color (no descarto anar a comprar els altres colors que vaig veure) però al final hi va haver guanyador.  Mentre jo pensava projectes en veu alta, que podrien fer-se amb aquella roba, em va venir al cap la idea de fer un mocador circular!
Jajaja de fet em va venir al coll la idea. Si, sí al coll perquè en duia un de compra i se'm va acudir la idea. Perquè no fer-ne un? No pot ser massa difícil, vaig pensar… però és clar amb aquell retall no n’hi havia pas prou.
Amb el retall a les mans va intervenir el meu company d’aventures (és el meu suport incondicional!) que ràpidament va preguntar a la propietaria de la botiga, que va treure un rotlle de roba del magatzem .  Quina il·lusió que em va fer, com un nen amb sabates noves. Vaig comprar la tela a ull (no vaig tenir ull massa clínic, però en aquesta vida tot té remei, després us explico).

Així que aquí teniu el projecte en marxa. Vaig tallar dos trossos de  la tela a 30 x75 (tot i que les mides es poden variar depenen de si el voleu més llarg o més ajustat al coll).
En el meu cas vaig fer just en la llargada de la tela i vaig haver d’empalmar dos trossos, però no es nota pas gens!


Un cop tallat, s’encaren les peces i es cusen de dalt a baix. Un cop cosit es giren per dins fins a la meitat i es cusen les dues obertures deixant un espai per girar-se.
I ja el teniu el meu mocador circular! 

Com bé diuen  hi ha coses en les que no es pot parar, així que ja n’he fet un parell més (en aquesta ocasió vaig comprar la roba a Kom a Casa i vaig combinar dues teles diferents a cada mocador) que he aprofitat per regalar a la meva mare que és una fan dels mocadors i no en tenia cap de circular.

Què us sembla? Us agraden? Em sembla que no seran els últims que faig, de fet els propers seran amb un material més lleuger i estiuenc.

Aprofito per participar al Rums d'avui.











16 comentaris:

  1. Están preciosos, me encanta como has combinado las telas !!!

    ResponElimina
  2. ooohhhhh! quina preciositat de mocadors, la tela de nunoya l'he trobat espectacular però el mocador de les estrelles m'h robat el cor" Preciós!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la tela de Nunoya és una passada sobretot al tacte. El combinat de les estrelles és que queda molt suau i va bé amb tot! una abraçada guapa

      Elimina
  3. M'encanten!!!! Són preciosos!! A nunoya tenen teles increïbles, les prendria totes!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tota la raó del món, jo quan hi vaig tardo una bona estona a decidir-me m'agrada tot! una abraçada

      Elimina
  4. Pero quina passada!!!, m'encanten!, mira que bufandes si que n'havia vist de circulars pero mocadors no. T'he de dir que tots son genials pero l'últim de les estrelletes es una passada!!!. Bon cap de setmana cuca!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els mocadors circulars em semblen super pràctics perquè te'ls poses i no rellisquen, no cauen i sempre queden perfectes. El de les estrelles és molt suau i combina amb tot... una mica nòrdic potser? una abraçada

      Elimina
  5. Aquests mocadors són els que més m'agraden, i les teles que has elegit són taaaan boniques! T'han quedat preciosos! El de les estrelletes el meu preferit :-)
    Un petonet i a disfrutar del cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'encanten aquests mocadors! El de les estrelles estic veient que és una combinació que ha agradat molt en general...no sé perquè però les estrelles sempre tenen aquell toc especial. Una abraçada

      Elimina
  6. OOOhhh, quina roba més bonica la de NUNOYA!!! Tenen unes robes espectaculars!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si tenen tot tipus de roba i totes tenen el seu què i sempre que hi vaig tenen més i més coses. Una abraçada

      Elimina
  7. Què xulos!! T'han quedat molt bonics!! :) Conec la botiga Nunoya, encara no he tingut ocasió de comprar-ne cap tela però faig "ojitos" cada cop que passo per davant, quines preciositats!! Una abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si la botiga Nunoya és una passada, si hi compres un cop segur que no podràs parar! una abraçada.

      Elimina
  8. Oohh m'encanten!! Les teles maquíssimes!! Anar a Nunoya és molt perillós jajaja tens que reprimir-te per no comprar-te la botiga sencera. Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me n'alegro que t'agradin. Tens tota la raó del món entrar a nunoya és un perill! una abraçada guapa

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT