dilluns, 28 de novembre del 2016

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: FLAM DE COCO

Bon dia,
Estrenem dilluns i setmana , com bé sabeu toca fer-ho amb  una nova recepta!  Avui us porto una recepta dolça. Perquè després d’una setmana molt complicada em venia de gust començar aquesta amb una mica d’alegria i perquè no? amb un toc ensucrat.
Perquè la vida no sempre és tan dolça com ens agradaria així que a vegades ens cal afegir-hi nosaltres mateixos aquest toc edulcorat i  endolcit.
La recepta d’avui: FLAM DE COCO

Som-hi !preneu nota dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc separem les clares dels ous dels rovells. Ja que les clares les muntarem a punt de neu i les afegirem posteriorment a la nostra barreja.
En un bol barregem els rovells dels ous, el coco, la llet condensada i l’aigua. Si no voleu utilitzar llet condensada, ja que aquesta dona un toc molt dolç, també podeu fer la recepta amb llet normal o llet de coco. 

Un cop tenim aquests ingredients barrejats i afegim les clares a punt de neu i les anem mesclant amb suaus moviments de dalt cap baix. Ja que volem que mantinguin l’esponjositat que li aporten les clares.
Ara ens toca preparar el caramel, també el podeu comprar fet però a mi m’agrada més fer-lo a casa ja que el caramel de pot no m’agrada massa el gust que té.
Amb el caramel llest untem el recipient en què vulguem coure’l al forn i afegim la barreja i ja ho podem posar a coure.
Ja sabeu que el tema del forn depèn de cada forn,  heu de pensar que seria menys o menys 1 hora o hora i mitja a 150º. Us recomano que aneu punxant la massa i quan surti el palet net ja ho teniu llest.
De totes maneres no patiu, si se us trenca el flam al girar o bé us queda una mica cru sempre podeu dir que heu preparat natilles de coco i tan panxes/os... jajaja tampoc ho sabrà ningú!
I aquí el teniu el nostre FLAM DE COCO, m’agradaria tenir una foto més maca del flam però quan hi vaig caure ja havíem atacat amb les culleres!
Com heu vist és una recepta fàcil, ràpida ,senzilla i  molt sana.
Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu què tal!
Ara recordeu nova recepta el dilluns 12 de Desembre! 


8 comentaris:

  1. Ohh nena quina pintassa te aixo!, m'encanta el coco i m'encanta el flam aixi que crec que la posaré amb pràctica ja que a casa som adictes al coco!. Quina enveja em fas sabent cuinar tant!!!. Un petonàs maquissima i feliç setmana.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No et pensis Andrea no cal saber cuinar massa per fer aquesta recepta només has de provar-ho! Una abraçada

      Elimina
  2. M'encanten els flams, del que siguin, i els de cocos estan de vici!! tot sovint en faig i no vegis lo poc que duren ;). Petonets!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja si els flams tenen això que és fer-los i desapareixer. Una abraçada guapa

      Elimina
  3. No sóc gaire de flams ni de coco però quina pinta que té això!!!!!!
    Crec que és el postre ideal pel dia que tens convidats, una idea innovadora!
    Gràcies per compartir bonica!
    Ptns,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si és un postre fàcil i ràpid, quan tens gent a casa van molt bé aquest tipus de receptes! Una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT