dilluns, 29 de gener del 2018

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: PASTÍS D’ESPINACS I FORMATGE DE CABRA

Comencem setmana hi ho fem amb una nova recepta. Avui us porto una recepta homenatge i és que la recepta d’avui està inspirada en una recepta que sempre porta una companya de feina en els dinars de pedres. És una recepta boníssima, que a mi m’encanta així que jo n’he fet la meva versió.
Avui cuinem: PASTÍS D’ESPINACS I FORMATGE DE CABRA.
Preneu nota dels INGREDIENTS :
-1 massa de pasta de full
-500 gr d’espinacs
-2 o 3 ous
-4 talls de formatge rulo de cabra
- 200ml de nata o de llet
-un grapat de panses i pinyons
-sal i oli.
Som-hi comencem la recepta:
En primer lloc preparem la base. La posem al motlle i la punxem amb una forquilla perquè no se’ns infli. Abans de posar-la al motlle es convenient untar-lo amb una mica d’oli o de mantega perquè el pastís no s’enganxi.

Mentrestant preparem els espinacs. Els saltegem a la paella amb un raget d’oli (si voleu ni cal) fins que tinguin una mica de color.
Quan estiguin una mica cuits afegim les panses i els pinyons. Ho saltegem uns minuts tot junt. Els deixem refredar una mica.
Ara posem en un bol els ous i la nata i els batem. Un cop ho tinguem a punt hi afegim els espinacs i ho remenem bé.
Aboquem la barreja al motlle i posem a sobre el formatge de cabra. Ara posem el pastís al forn a uns 180 º (això ja sabeu que dependrà de cada forn) fins que la massa de pasta de full tingui un color daurat.

Aquí el teniu. No em digueu que no és una recepta senzilla, ràpida i fàcil ! Recepta ideal per menjar a casa o a la carmanyola tant per dinar com per sopar. Ja us aviso que atipa força així que penseu que amb un tall mitjanet ja en tindreu prou.
Recordeu la setmana del 12 de febrer nova recepta. 

2 comentaris:

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT