Feliç dilluns! Comencem setmana i aquesta setmana ve plena de novetats. La
primera d’elles és que a partir d’avui la secció de receptes amb molt de gust
passarà de ser setmanal a quinzenal. Us preguntareu per què?...Doncs la veritat
aquest mes de maig el tinc una mica complicat de feina i preveient que no sé si
podré complir amb les entregues de la secció dels dilluns, més m’estimo de
moment, deixar-la com una secció quinzenal tot dedicant-vos el temps que us mereixeu!
Així que som-hi aquí teniu la nova recepta. Recordeu que ara tindreu nova recepta
en setmanes alternes!
Avui us presento una altra recepta fàcil, ràpida i molt resultona que us
pot servir tan per a preparar un pica –pica, com per a un soparet
improvisat. Veient que la primera recepta de tortitas us va agradar molt
us porto la segona entrega!TORTITAS:
ALS TRES FORMATGES .
Ingredients (2 - 4 persones)
|
1 paquet de tortitas
1 tall de tres dits de formatge provolone
1 rulo de formatge de cabra
1 tros de formatge parmesà
Melmelada de taronja o de préssec
|
A fer ” tortitas” s’ha dit!
En primer lloc posem les tortitas d’una en una en un plat (estirades). A la
part central de la tortita col·loquem 3 talls fins de formatge provolone, tres
rodanxes de formatge de cabra i una mica de formatge parmesà (millor si és
ratllat, ja que costa més de fondre que els altres dos formatges).
Jo he escollit aquests tres tipus de
formatge però ho podeu fer amb qualsevol formatge que us agradi, això si
tingueu en compte que es desfaci bé.
NEn l’última recepta
http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/2015/04/receptes-amb-molt-de-gust-tortitas-de.html, ja us vaig informar que tenia la recepta de tortitas en marxa. Continuo
barallant-m’hi però encara no la tinc com jo voldria... així que de moment haureu
d’esperar.
Un cop col·locats els tres formatges, ho pleguem per la meitat tipus ventall
i ho posem en una safata de forn uns 5-7 minuts a 175º (cal que el forn estigui
escalfat prèviament).Quan veiem que ja tenen un color dauradet, ja les podem
treure.
!Truc: Cal que mulleu les tortitas
amb una mica d’aigua, perquè no s’assequin massa. Jo ho faig amb un esprai
polvoritzador amb aigua.
Com a presentació a mi m’agrada deixar les tortitas senceres i posar-hi a
sobre un rajolí de melmelada de taronja o de préssec gust que combina molt bé
amb els formatges.
Què us sembla? Ràpid, fàcil i
bona no?
Quina bona pinta!! Un petó!
ResponEliminaSi jaja estan bonissimes! i el millor és que en un moment les tens a punt! Un petonet
Elimina