Bon dia comencem setmana i com bé sabeu els
dilluns sempre van acompanyats d’una nova recepta!
Avui us presento una recepta fàcil, ràpida i
molt resultona que us pot servir tan per a preparar un pica –pica, com per a un
soparet improvisat.
TORTITAS: DE SOBRASSADA I FORMATGE .
Ingredients (2-4persones)
|
|
A fer ” tortitas” s’ha dit!
En primer lloc posem les tortitas d’una en una
en un plat (estirades). A la part central de la tortita untem la sobrassada (no
ens en cal massa quantitat, sinó pel meu gust embafen molt!)i a sobre i
col·loquem 3 talls fins de formatge provolone.
He escollit el formatge provolone, perquè és
un formatge molt suau que combina perfectament amb el gust intens de la
sobrassada, però ho podeu fer amb qualsevol formatge que us agradi.
NMalgrat que de
moment us presento la recepta amb “tortitas” comprades, estic treballant en les
meves pròpies “ tortitas” casolanes, però encara no em queden ben bé com jo
vull, quan les tingui a punt us informo!
Un cop col·locada la sobrassada i el formatge,
ho enrotllem i ho posem en una safata de forn uns 5-7 minuts a 175º (cal que el
forn estigui escalfat prèviament).Quan veiem que ja tenen un color dauradet, ja
les podem treure.
!Truc: Cal que mulleu les
tortitas amb una mica d’aigua, perquè no s’assequin massa. Jo ho faig amb un
esprai polvoritzador amb aigua..
Com a presentació a mi m’agrada partir les
tortitas per la meitat i posar-hi a sobre una mica d’orenga i un rajolí de mel
(el contrast dolç i salat intensifica els gustos!).
Què us sembla? Ràpid, fàcil i bona no?
Mmmmmmmm quina bona pinta!!!!!!! Petons!
ResponEliminaSi, bonissims i a més fàcils de fer!
Eliminatenen una pinta deliciosa!! es que amb aquests ingredients, dubto que no sigui bo jejej
ResponEliminaun petonet!
Si els has de provar, te'ls recomano! són ben viciosos!
EliminaI amb les ganes que tinc a aquestes hores!
ResponEliminaI amb les ganes que tinc a aquestes hores!
ResponEliminaHi tant a mig matí me'n hagués menjat un de bon grat, sense dubtar-ho!
Eliminauna abraçada