dimecres, 27 de maig del 2015

Envellir o rejuvenir?

L'altre dia prenent alguna cosa en una cafeteria , fent una mica de parada després d'una tarda d'encarrecs d'aquí cap allà.
Estava sentada al costat d'un grup de dones d'edat madura avançada (bé ,que ja feia uns anys que estaven jubilades, vaja!) i em vaig quedar una estona mirant la dinàmica que portaven.
Estaven assegudes, unes 8, al voltant de dues taules quadrades d'aquestes de bar, prenent un cafetó amb unes pastetes i comentant la jugada.
Totes ben arreglades, la veritat és que feien molt de goig! Parlant dels plans de la setmana i quedant per anar a dinar i per celebrar no sé quines coses...
I no vaig poder evitar esbossar un lleu somriure i és que...qui diu que envellir vol dir deixar de fer coses? us ben asseguro que  en aquella taula del meu costat s'hi planificaven activitats, sopars, cinemes, sortides...com quan nosaltres ens trobem i comencem a dir: hem de quedar per fer això, o ens hem de veure per fer allò...
I és que penso que això de l'edat, és molt relatiu. Se'ns dubte depén molt de la manera de ser de cadascú. La filosofia de vida que adoptem o en la que creiem ens pot fer veure el món com un ventall obert de possibilitats o com un  món ple de portes tancades.
Per tant fer-se gran vol dir envellir o rejuvenir? cal que cadascú en faci la seva propia reflexió i que adopti el punt de vista que més li agradi...
Jo em decanto per pensar que podrem continuar fent infinitat de coses o potser fins i tot més!

Per acabar us deixo amb un fragment del musical Forever Young, que vaig tenir el plaer de disfrutar fa uns anys...amb uns avis d'allò més peculiars!





4 comentaris:

  1. el meu pare es va jubilar ara fara un any i enlloc de pensar en que no te res per fer (que tampoc es cert) aprofita per fer un munt de coses! i el meu tiet igual, a ell encara li falten hores jejej

    pero si que depen de la manera de ser, suposo que tambe hi ha gent que es més de tancar-se a casa i deixar que vagin passant els dies, aixo ja es mes trist.

    un petonet!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si aquesta és l'actitud se'ns dubte, la del teu pare...disfrutar de cada moment i que encara ens faltin hores!

      Elimina
  2. Es poden fer tantes coses quan estàs jubilat! Conec dones més grans de 85 anys que no paren de fer coses, i aquesta activitat és la que les fa rejuvenir :) Jo de gran vull ser igual! Petons!

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT