Bona nit,
Comencem setmana i
com no podia ser d’una altra manera ho fem amb una nova recepta! Avui us porto una recepta d’aquelles que de
ben segur que si proveu de fer es convertirà en un dels vostres
imprescindibles, a mi és el que em va passar.
La recepta d’avui és
una d’aquelles receptes senzilles,fàcils i delicioses que no fallen mai. Avui
BROWNIE DE XOCOLATA AMB NOUS.
El tema dels Brownies
era una espineta que tenia clavada ja que alguna vegada que havia provat de
fer-ne mai els havia trobat el punt tendresa idoni, o bé em quedava massa dur o bé em quedava
massa cruós. Fins que la Montse una companya de feina un dia per esmorzar ens
va portar el seu Brownie per llepar-se’n els dits i aquí en teniu la recepta! Ja veureu com és
fantàstica.
A més ahir mateix
vaig fer la recepta per a dur-la a una calçotada i va ser tot un èxit.
Som-hi !preneu nota
dels ingredients:
Ingredients per a 2 pax
|
200 gr de xocolata de
cobertura
220gr de mantega
4 ous
220gr de sucre
70gr de farina
Un grapat de nous
|
Comencem la recepta!
En primer lloc desfem la xocolata amb la mantega al microones o al bany maria.
Un cop ho tinguem fos ho remenem bé perquè quedi homogeni.
En un altre bol batem els ous i la
sucre. Després incorporem la farina fins que quedi ben lligat.
Un cop tinguem la massa a punt afegim
al bol la xocolata amb la mantega hi ho barregem fins que quedi una massa ben homogènia.
Ara tallem les nous a trossos petits
i els afegim a la massa que ja teníem a
punt.
NLa quantitat de nous és una mica a ull, depèn de si us agrada trobar-ne
més trossos al brownie o menys. Jo en aquesta ocasió vaig posar la quantitat
que em quedava al pot de casa! Quin remei no n’hi havia més! (no us passa a
vegades que us poseu a fer una recepta i feu just d’algun ingredient o us en
falta algun?)
La massa preparada la posem al forn a
coure a 180º. I el coem de 35 a 40
minuts.
!El tema del temps dins el forn és la clau per l’esponjositat del
pastís. No passeu mai de 40 minuts o us quedarà massa cuit i per tant en
refredar-se serà molt dur.
Penseu que un cop
treieu el brownie del forn quedarà una mica esquerdat, però no patiu. Sempre el
podeu cobrir amb xocolata o bé escampar sucre glaç per sobre.
I aquí el teniu meu
BROWNIE DE XOCOLATA I NOUS. Com heu vist és una recepta fàcil, ràpida ,senzilla.
Què millor per compartir amb família i amics, o per esmorzar o berenar en
parella?
Espero que us animeu
a provar-ho! I em digueu què tal!
Ara recordeu nova
recepta el dilluns 29 de Febrer! Ostres 29, això no passa cada any!
L'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponEliminaA l'Ivan li va agradar molt i a mi també! :)
ResponEliminaGràcies guapa ara ja sabeu la recepta ho podeu fer a casa quan vulgueu! un petonet
EliminaOhhh!! no em pots fer aixo Mabel!! M'encanta el brownie pero no sabia con es feia i ara ha sigut la meva perdició. No se si me'n podré estar i l'acabaré fent! Quin perill!!! Jajajja. Un petonàs!
ResponEliminaVal la pena no estar-se'n i provar-lo és una recepta que no falla mai...ara ja t'aviso que és molt addictiva! una abraçada guapa
EliminaEm moro de ganes de menjar-ne un trosset, o dos, jiji!
ResponEliminaQuina pinta!!!!
Ja la tinc apunta, i a veure si em surt :-)
Un petonet bonica!
HI tant que et sortirà ja veuràs com si! Ara amb un trosset no en tindràs prou, i amb dos no sé que dir-te! És difícil resistir-se. Una abraçada
EliminaQuina pinta que té aquest brownie!!!! I a sobre es veu fàcil de fer....
ResponEliminaPerquè ens fas això Mabel???????????????
I tant que és fàcil de fer ...FACILISSIM! Ja se sap que el pecat si és compartit és menys no? una abraçada guapa
Eliminaohhhhhh, si en pogués agafar un trosset estirant el braç a través de la pantalla del pc!!!! Té una pinta estupenda!
ResponEliminaSeria fantàstic...te'n lleparies ben bé els dits! una abraçada
EliminaMmmmmmmm què bo!!!! Té una pinta boníssima!
ResponEliminaGràcies guapa! si i el gust és deliciós has de provar-ho! una abraçada
Elimina