dilluns, 14 de març del 2016

RECEPTES AMB MOLT DE GUST: GELAT DE TORRÓ

Bona nit,
Estrenem  setmana i  dilluns amb una nova recepta.  Avui us porto una recepta d’aprofitament. Encara que ara ens sembli lluny, fa dos dies que celebràvem el Nadal i que teníem la casa plena dels típics dolços d’aquestes dates: polvorons, neules, torrons...
Doncs avui us porto una recepta per aprofitar aquelles restes de torrons que no hi ha manera de treure’ns de l’armari i que a mesura que veiem acostar-se la primavera menys gràcia ens fa veure’ls ocupant lloc a l’armari.
Perquè no sé vosaltres, però jo trobar-me barres de torrons a aquestes alçades per l’armari em posa d’un humor estrany (diguem-ne així).
La recepta d’avui: GELAT DE TURRÓ
Som-hi !preneu nota dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc trossegem la barra de torró el més petita possible i la guardem  en un plat.
Mentrestant posem en un cassó al foc:  la llet, la nata, els rovells d’ou i el sucre. Ho hem d’anar remenant sense que arribi a bullir.
Un cop la barreja arrenqui el bull , retirem el cassó del foc . Afegim el torró trossejat i ho remenem fins que quedi ben lligat. 
 NSi teniu batedora elèctrica ajudeu-vos d’ella sempre quedarà la massa més homogènia.
Ara ens toca deixar-ho refredar, ja que calent no podem posar-ho al congelador! Un cop sigui fred ho posem dins un tupper o carmanyola de plàstic sense tapar dins al congelador.
A partir d’aquí, arriba el temps en què haurem de tenir més paciència. Haurem de treure la barreja del congelador cada mitja hora més o menys, per tal de remenar-la i evitar d’aquesta manera que el gelat cristal·litzi.
Si ho fes ens quedaria dur com una pedra i la textura que nosaltres volem, és la textura  cremosa que tenen els gelats de compra.
Un cop haguem remenat uns 4 o 5 vegades ja podem deixar-ho al congelador fins al dia següent.
I ja tenim el nostre gelat de torró a punt! La veritat és que queda boníssim i és una bona manera d’acabar amb els racons de l’armari... Ara ja penso en les meves properes creacions gelateres!

Què us sembla? Fa bona pinta, no?
Espero que us animeu a provar-ho! I em digueu què tal!

Ara recordeu nova recepta el dilluns 28 de Març (LA MONA)! Una abraçada ànims amb la setmana.

8 comentaris:

  1. Aquesta me l'apunto ja i abans del cap de setmana l'he de fer! Quina pintaaaa!!!
    Si es que el torró està bonissim...i fet gelat encara més :-)
    Gràcies per la recepta!
    Petonets :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei doncs si la fas ja em diràs el que! és una temptació constant al congelador! una abraçada guapa

      Elimina
  2. Ole!!!! Quina bona pinta. Em guardo la recepta i ja tinc postres pel proper sopar!!!!!!
    Gràcies per compartir Mabel

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja veuràs com és una recepta que no falla i fer-se el teu propi gelat és un què! una abraçada guapa

      Elimina
  3. A casa ens encanta el gelat de turro pero sempre el comprem fet, aixi que ara no tinc cap tipus d'excusa per no probar-ho! te una pinta boníiiiisima!!!!. Un petonàs maca.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si us agrada el gelat de torró no et pots resistir a provar de fer-ne casolà! És molt més gustós. Una abraçada guapa

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT