Bona nit,
Estrenem setmana i
dilluns amb una nova recepta.
Avui us porto una recepta d’aprofitament. Encara que ara ens sembli
lluny, fa dos dies que celebràvem el Nadal i que teníem la casa plena dels
típics dolços d’aquestes dates: polvorons, neules, torrons...
Doncs avui us porto
una recepta per aprofitar aquelles restes de torrons que no hi ha manera de treure’ns
de l’armari i que a mesura que veiem acostar-se la primavera menys gràcia ens
fa veure’ls ocupant lloc a l’armari.
Perquè no sé
vosaltres, però jo trobar-me barres de torrons a aquestes alçades per l’armari
em posa d’un humor estrany (diguem-ne així).
La recepta d’avui: GELAT
DE TURRÓ
Som-hi !preneu nota
dels ingredients:
Comencem la recepta!
En primer lloc trossegem la barra de
torró el més petita possible i la guardem en un plat.
Mentrestant posem en un cassó al foc: la
llet, la nata, els rovells d’ou i el sucre. Ho hem d’anar remenant sense que
arribi a bullir.
Un cop la barreja arrenqui el bull ,
retirem el cassó del foc . Afegim el torró trossejat i ho remenem fins que
quedi ben lligat.
NSi teniu batedora elèctrica ajudeu-vos d’ella sempre quedarà la massa
més homogènia.
Ara ens toca deixar-ho refredar, ja que
calent no podem posar-ho al congelador! Un cop sigui fred ho posem dins un
tupper o carmanyola de plàstic sense tapar dins al congelador.
A partir d’aquí, arriba el temps en què
haurem de tenir més paciència. Haurem de treure la barreja del congelador cada
mitja hora més o menys, per tal de remenar-la i evitar d’aquesta manera que el
gelat cristal·litzi.
Si ho fes ens quedaria dur com una
pedra i la textura que nosaltres volem, és la textura cremosa que tenen els
gelats de compra.
Un cop haguem remenat uns 4 o 5 vegades
ja podem deixar-ho al congelador fins al dia següent.
I ja tenim el nostre gelat de torró a punt! La
veritat és que queda boníssim i és una bona manera d’acabar amb els racons de l’armari...
Ara ja penso en les meves properes creacions gelateres!
Què us sembla? Fa bona pinta, no?
Espero que us animeu
a provar-ho! I em digueu què tal!
Ara recordeu nova
recepta el dilluns 28 de Març (LA MONA)! Una abraçada ànims amb la setmana.
Aquesta me l'apunto ja i abans del cap de setmana l'he de fer! Quina pintaaaa!!!
ResponEliminaSi es que el torró està bonissim...i fet gelat encara més :-)
Gràcies per la recepta!
Petonets :-)
Ei doncs si la fas ja em diràs el que! és una temptació constant al congelador! una abraçada guapa
EliminaOle!!!! Quina bona pinta. Em guardo la recepta i ja tinc postres pel proper sopar!!!!!!
ResponEliminaGràcies per compartir Mabel
Ja veuràs com és una recepta que no falla i fer-se el teu propi gelat és un què! una abraçada guapa
EliminaA casa ens encanta el gelat de turro pero sempre el comprem fet, aixi que ara no tinc cap tipus d'excusa per no probar-ho! te una pinta boníiiiisima!!!!. Un petonàs maca.
ResponEliminaDoncs si us agrada el gelat de torró no et pots resistir a provar de fer-ne casolà! És molt més gustós. Una abraçada guapa
EliminaBoníssim!!! Ets tota una experta! Una abraçada!
ResponEliminaGràcies guapa! Has provat de fer-lo? Una abraçada
Elimina