Bon inici de setmana!
A més avui cau en festiu i començar la setmana així ja és una bona noticia.
Sé que avui toca
recepta de cuina, però en un dia com el de la mona que millor que ensenyar-vos
les meves mones d’aquest any. Us podria posar la recepta però no té massa
sentit, no per la mona d’aquest any! Jajaj
Aquest any he fet dos
tipus de mona:
La mona farcida de
melmelada de préssec (casolana) i coberta de xocolata negra i/o de xocolata amb
llet depèn dels gustos del destinatari.
I la mona tipus “sara”, farcida de melmelada de préssec , coberta de mantega pastissera i lamines d’ametlla. Aquesta és la primera ocasió que la faig i estic força contenta amb el resultat.
Sé que no són mones perfectes, ni evidentment tampoc són com les que podem comprar en una pastisseria, però el que si que us puc dir és que són fetes amb bons ingredients (la majoria d’ells de casa)i amb tot l’amor del món! I com bé sabeu allò fet a casa té un valor especial.
I la mona tipus “sara”, farcida de melmelada de préssec , coberta de mantega pastissera i lamines d’ametlla. Aquesta és la primera ocasió que la faig i estic força contenta amb el resultat.
Sé que no són mones perfectes, ni evidentment tampoc són com les que podem comprar en una pastisseria, però el que si que us puc dir és que són fetes amb bons ingredients (la majoria d’ells de casa)i amb tot l’amor del món! I com bé sabeu allò fet a casa té un valor especial.
Quina bona pinta!!! :)
ResponEliminaGràcies guapa han quedat millor que les de l'any passat! de cada vegada en sabem una mica més! una abraçada
EliminaEstic súper convençuda que no són perfectes, i que no són com les de la pastisseria tal i com dius tu però el que també n'estic súper convençuda és que són molt més bones i que si hagués de triar quina prefereixo em quedaria amb les teves segur, no té preu el que està fet a casa amb tot el carinyo del món i amb els millors ingredients que comprat. Aixi que nena, ets una CRACK!!!
ResponEliminaQuin honor guapa! això si que és ben veritat tenen tot el carinyo del món i bons ingredients! una abraçada
EliminaUooo..tenen una pintassa increíble!!!
ResponEliminaA casa mai s'ha celebrat (a Mallorca no és tradició) però desde que visc a Blanes cada any he tingut la meva mona, però em falta tastar aquesta amb melmelada..uummm, quina gola :-)
T'han quedat perfectes :-)
Petonets grans bonica!
Gràcies guapa! una abraçada
EliminaNenaaaa aixo fa una pintassa bonísima!! A mi les de tipus sara em tornen boja! Amb totes aquestea ametlles per sobre mmmm.... bonisimes!! T'han quedat genial! Un petonàs maquissima!!
ResponEliminagràcies a mi la sara també és la mona que més m'agrada! una abraçada
Eliminat'han quedat fantastiques!!! si que en saps!! la de xocolata ha d'estar deliciosa, ara me'n menjaria un tros jijiji
ResponEliminaun petonet!!
Jajaja no et pensis que no en sé tant...però de cada any en sé una miqueta més! una abraçada
Elimina