dimarts, 11 de juny del 2019

BOSSA PORTA FRUITA

Ja sabeu allò que diuen... " en casa de herrero, cuchillo de palo. Doncs si, a casa d'una cosidora sempre falten projectes de costura i no us parlo dels arrenjaments de roba, que això és una de les coses que menys m'agrada del món  i parlar-ne ja seria un altre tema.
Us parlo d'aquells projectes que tens ganes de cosir, però que per A o per B, vas aparcant perquè sempre tens alguna altra prioritat abans.
Doncs un dels meus projectes pendents era el de fer-me una bossa reutilitzable de roba amb prou capacitat per a dur-me la fruita i/o el iogurt a l'escola. Ja que molts dies esmorzo fruita i em feia un fart de gastar bosses de plàstic (tot i que sovint les utilitzava més d'un dia). Al final després de donar-hi moltes voltes em vaig decidir a cosir-ne dues. Una per a mi i una altra per al meu company d'aventures.
La veritat és que es tracta d'una costura molt útil i pràctica, que malgrat que encara no us l'havia ensenyat, ja fa dies que la fem servir. Vaig cosir dues bosses iguals amb loneta gris amb estrelles blaves (no podia ser d'altra manera) a la part de fora i tela plastificada tipus "hule" a la part de dins. Em vaig decidir per aquesta tela i no per el plàstic alimentari que normalment faig servir pels portaentrepans perquè volia una tela fàcil de netejar però a més molt resistent. Per al tancament una tira de velcro ben llarga per a poder ajustar la bossa a la mida que em semblés més còmoda depenent del que hi dugués a dins.

A nivell de comoditat n'estic super contenta perquè a més hi cap de tot i més. Ara només tinc pendent els nostres portaentrepans que encara són al tinter! si és que, ja se sap "las cosas de palacio, van despacio!"
Vosaltres sou de fruita o d'entrepà? o ho combineu com nosaltresCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT