divendres, 21 de juny del 2019

PORTA SANVITXOS

Ja sabem que els porta entrepans són molt pràctics i útils, però que passa quan els més petits de casa volen dur galetes , bastonets... doncs llavors cal fer una adaptació més petita i còmoda per a ells.
Doncs d'aquí els porta sandvitxos, petits sobrets en què i cap un sandvitx de pa de motlle o si ho preferim les galetes o els bastonets. A més, al dur velcro a la part de dalt i funcionar com un sobre resulta molt més senzill i fàcil de treure i posar el què hi ha a dins.


De la reflexió que us he fet abans, parlant amb la mare de L'Ona (una bona amiga) va nèixer el portasandvitxos que us ensenyo. Perquè pugui dur l'esmorzar i/o el berenar de manera còmode i a més perquè no fer-ho amb un toc divertit.
I vosaltres sou més d'entrepà o de galetes?


2 comentaris:

  1. Xulíssim! I a damunt és idea teva? Doncs l'hauràs de patentar. Per cert, a mi dona'm el que vulguis: entrepans o galetes. ;)

    ResponElimina
  2. ¡Que chula! Y que gran idea. Me la apunto, jijiji, creo que voy a tener que coser unas cuantas de estas para el curso que viene, a ver si desterramos de una vez por todas las dichosas bolsitas de plástico y el papel albal. ¡Muy chulas!
    Besitos

    ResponElimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT