dissabte, 15 de juny del 2019

REGAL COMUNIÓ PAT

Com bé sabeu aquests mesos de maig i juny són els tradicionals mesos de les comunions, que sempre es celebren de cara al bon temps.
Així que cal pensar en un regal original per al petit o petita protagonista de la festa. En aquest cas la Yolanda ho tenia clar, tenien un val regal amb unes classes d'Hípica per a la Pat, però volia donar-lo d'una manera original i que després de gastar el val en quedés un bon record.
Després de pensar vam optar per unes lletres amb el nom de la protagonista en una cinta de ras blanca. Havia de ser una cinta llarga perquè després la pugués penjar a l'habitació però també perquè pogués posar-hi el val regal.



A més el regal anava acompanyat d'un llibre preciós que si no el coneixeu us el recomano és diu "Desitjo per a tu!" ... tot dins d'una bossa decorada amb lettering (penso que vaig millorant a base de pràctica, què me'n dieu?)
Doncs aquí el teniu , jo us ensenyo la part del regal hanmade. Què us sembla us agrada la idea de donar un regal entre lletres de colors?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT