Cuinem:
CIGRONS AL PESTO
Preneu
nota dels INGREDIENTS :
-1
pot de cigrons
-10
o 12 tomàquets xerri
-1
grapat de pinyons
-1
all (traient el nervi del mig perquè no repeteixi)
-1
grapat de fulles d'alfàbrega
-un
grapat de formatge en pols (millor si és parmesà)
-sal
i oli
Som-hi
comencem la recepta:
En
primer lloc preparem els cigrons, els netegem bé i els posem en un
bol.
Després
trossegem els tomàquets xerri a quarts o per la meitat i els posem
dins el bol.
Ara
preparem la salsa pesto. Posem en un pot de batedora les fulles
d’alfàbrega, els pinyons, l’all trossejat, l’oli i el formatge
en pols. Ho triturem amb la batedora fins que ens quedi una salsa
fina o si ens agrada més deixem una mica més granulada.
Afegim
la salsa al bol, remenem i ja ho tenim a punt.
Aquí
la teniu. Més ràpid gairebé impossible i de dificultat zero. A més
si voleu es pot guardar a la nevera d’un dia per l’altre. I
vosaltres havíeu menjat mai llegums al pesto? Us animeu a provar
aquesta recepta?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT