Bon dia família,
Primer de tot disculpar-me per l’absència d’aquesta
setmana passada! Sóc molt conscient que m’he saltat a la torera la recepta del
dilluns (secció oficial, jaja dit així sona més potent!), però aquesta setmana que
ja acaba i part de l’anterior ha estat una bogeria de feina, he anat de cul de
mala manera i per motius de supervivència us he abandonat uns dies.
Vaig pensar que per fer el post depressa i
corrents, de qualsevol manera no valia la pena! M’agrada dedicar-vos el temps
que us mereixeu.
Bé passat el pic fort de feina i amb una mica
més de tranquil·litat avui us parlaré de la meva recerca de la cobertura de
xocolata perfecta! Si, si en aquest moment és la meva obsessió.
Veureu ara que s’acosta la mona, i aquest
any que l’he faig amb més il·lusió que mai (en un altre post us explicaré amb
pèls i detalls perquè...la notícia és mereix un post per si sol!). Ha arribat
el gran dilema, com fer la cobertura de xocolata perfecta?
Normalment la faig amb xocalata i ja està,
queda prou bonica l’únic que cal estirar-la amb una espàtula i a vegades en
queda la marca, d’allà on has passat.
L’any passat vaig fer un pre-entrenament a la
mona, vaig buscar per internet varies receptes de la cobertura i en vaig trobar
una que va quedar perfecta a la primera... fins aquí cap problema! Ara bé quan
el maten, típic en mi, m’ho vaig apuntar en un paper, que evidentment he perdut
i no recordo del lloc d’on ho vaig treure!
He buscat i rebuscat, he mirat i remirat, he
intentat diferents tipus de cobertura que no s’han pogut aprofitar per cap banda
perquè no han quedat com jo volia! I vosaltres teniu alguna recepta de
cobertura de xocolata estrella? Estic oberta a tot tipus de suggeriments!
Bon dia Mabel,
ResponEliminaSobre cobertura de xocolata al blog tinc un tutorial sobre còm fer-ne un amb xocolata desfeta, però aquesta no es queda dura, és desfeta: http://mylittledolccorner.blogspot.com.es/2014/06/tutorial-cortar-capas-pastel-cubrir-con-chocolate.html per si li vols fer una ullada.
El millor que pots fer és una recepta de Ganache de xocolata i deixar-la tant líquida o dura com vulguis afegint mès o menys nata.
Un Petó
Ei doncs moltes gràcies miraré això que dius del ganache de xocolata i ara miro enllaç al teu bloc. Un petonet i gràcies
Elimina