dimecres, 8 d’abril del 2015

STOP I CEDA una il·lusió òptica?

Avui se m’ha generat un dubte d’aquests que en podem dir existencials…sóc l’única persona del món que s’atura als STOPS i als CEDA EL PAS?
No us ha passat que arribeu a una rotonda o a un creuament, i tot i tenir la preferència, cal que mireu com uns bojos amunt i avall perquè a la que us en adoneu ja hi ha algú que s’ha saltat la senyal de torn?
Si pugues m’agradaria parlar amb el senyor que va inventar-se les senyals de transit, per dir-li afectuosament i amb tot el “carinyo” del món que ningú en fa “putu” cas! I disculpeu l’expressió però és que dalt del cotxe cada dia veig com tothom es passa les senyals per allà o més li convé.
Això si, el que més caracteritza al conductor infractor és una facilitat de toc de “pito” (clàxon) espatarrant. Si , si ,sembla que s’entrenin a concursos de velocitat de tocar el clàxon. Jo proposaria fer-ne un concurs internacional perquè n’hi ha que hi tenen la mà trencada!
El millor de tot plegat, és que tot i ser ells els que es salten a la torera les normes de trànsit existents, a sobre, intenten tenir la raó a cop de pito!
Però bé, que hi farem? l’ únic que us puc dir, és que encara que sigui l’estranya del grup...continuaré aturant-me allà on la senyal de STOP o CEDA EL PAS ho indiqui...sempre pensant amb aquell pobre home o dona que amb tota la bona voluntat del món es va inventar aquesta senyal per intentar evitar accidents!



8 comentaris:

  1. jejeje molt gracios el post! jo no condueixo, pero el meu xicot si i a no ser que vingui algun cotxe, no s'atura jajaja jo crec que si que ets l'unica que els respecta ;P

    un petonet!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaa si, si gràcies pel comentari. I és veritat tot i que m'ho prenc amb un toc d'humor, crec que la vida més val prendre-se-la així.Jo també crec que sóc sino la única, de les poques que si que ho respecta!

      Elimina
  2. jejeje jo també m'aturo! Més val no refiar-se'n i estar-ne segur... hi ha molt infractor per les carreteres i d'aquesta manera ens estalviem uns quants ensurts. Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hi tant que si Sílvia, més val anar amb compte ja que ens aturem quan ens hem d'aturar som ben pocs...m'en alegro de saber que ets de les meves!
      petonets i gràcies per la visita

      Elimina
  3. Als "ceda" no cal aturar-se, només mirar i, si cal, deixar passar. Els stops per mi són sagrats, i no només m'aturo, sinó que si hi ha algú darrera, ho vaig deixant clar amb prou temps, no fos cas...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si és veritat que als cedas no cal aturar-se si no ve ningú, però és que hi ha gent que ni tan sols s'hi miren quan estas circulant per allà... i dels stops ni en parlem ...perquè n'hi ha que els fan com un ceda mal fet.
      Jo també senyalitzo sempre amb temps!
      una abraçada

      Elimina
  4. Doncs jo sí que m'aturo als stops, és obligatori. És més, sé de més d'un/a que li ha caigut una bona multa per no fer-ho i ho trobo molt bé. Per què? Doncs perquè els stops acostumen a estar per alguna cosa, normalment un punt perillós.
    I també em fot molt que la gent no ho respecti i no dubto en fotre'ls-hi una bona pitada si s'ho mereixen, per posar en perill als altres!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, si tota la raó del món que els stops i els cedas estan per alguna cosa...encara que no tothom n'és conscient per desgràcia. A mi també m'indigna molt que no ho respectin...el que passa que amb pito sóc lenta de reflexos i sempre pitaria tres hores tard!
      una abraçada

      Elimina

Moltes gràcies per passar pel bloc i per deixar un comentari! FINS AVIAT